Oferta

386.45lei

Original 14.0"LED LCD Ecran Pentru AUO B140QAN02.0 B140QAN02.3 B140QAN02 2560x1440 eDP 40PINS Display Non-touch matrix

Adaugă o recenzie

Atenție:

----------------------------------- 1.În scopul de a evita orice greșeală , vă rugăm să ne spuneți o parte a ecranului numărul sau model de laptop dupa plata, trimite prin fotografie va fi mai bine, vom răspuns cât mai curând posibil, vă mulțumesc. 2. Înainte de a instala ecran, vă rugăm să opriți laptop-ul, deconectați sursa de alimentare și scoateți acumulatorul.Nu instalați ecran în timp ce laptop-ul este pornit, în caz contrar, cablul poate fi ars.

Fotografii de produs:

Test:

Ambalare:

Transport:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile de la data yourpayment este finalizată.(În circumstanțe speciale, noi va notifica prompt de timpul de livrare) Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Etichete: dot matrix, a1418 display, edp bord 40pin, 40 pin lcd, Laptop Ecran LCD, panou lcd tv, a1418 4k, joc laptop, 2k, 40pin edp
Data conecta eDP 40pins
Iluminare din spate led
Tip De Produs Ecran LCD
Produs de calitate Greade O+
Rata de Refresh 60Hz
Nume De Brand HBJESSE
Compatibil Marca Universal Ecran
Rezoluție 2560x1440
Dimensiunea Ecranului 14"
Ecran LCD model B140QAN02.0 B140QAN02.3
Cerere Laptop
Model de Laptop Pentru Lenovo
Garanție 3 Luni

Scrie o recenzie

Produse similare