Oferta

50.44lei

90.10lei

Pentru Xiaomi M365 Scuter De Bord Cu Ecran Cu Afișare Acoperire Scooter Pro Circuit Board Tablou De Bord Înlocuire Accesorii

Adaugă o recenzie

Pentru Xiaomi M365 Scuter De Bord Cu Ecran Cu Afișare Acoperire Scooter Pro Circuit Board Tablou De Bord Înlocuire Accesorii

Caracteristici

1、Durabil și de Încredere: practic metal și plastic, durabil și de încredere.

2、vă Rugăm să Rețineți: Dacă tu nu' t știu cum să vă conectați la aplicația, vă rugăm să consultați imaginea produsului.Există câțiva pași.

3、Conexiuni Cheie: Când înlocuiți tabloul de bord, vă rugăm să conectați-l la accelerație și a sistemului electronic de frânare în primul rând.Dacă nu există nici o legătură, o conexiune la APP poate să nu reușească.

4、Verifica Controlerul Principal: Inainte de a comanda, vă rugăm să confirmați dacă controlerul principal eșec provoacă versiune bluetooth deteriorat.Dacă Bluetooth bord este deteriorat, principalul operator care nu, puteți înlocui direct.

5、Înlocuiți Controlerul Principal: în Cazul în care controlerul principal este deteriorat, vă recomandăm că trebuie să înlocuiți controlerul și Bluetooth circuitul cu controllerul original în același timp.În caz contrar, controlerul principal va deteriora Bluetooth circuit din nou.

Caietul de sarcini:

Aplicație: Înlocuire tablou de Bord pentru XIAOMI M365

Material: ABS

Dimensiune: 120*35*20mm

Culoare: negru,

Lista De Ambalare:

1*Înlocuire tablou de Bord pentru XIAOMI M365

1*se Acoperă și Autocolant

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta Culoarea curent a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Etichete: masina o, fender scuter, bord de afișare, xioami m365 piese, m365 xiaomi, m365, m365 pro șurub, display scuter, tabloul de bord m365, mijia scuter de afișare
Tip Alte
culoare Negru, Verde
Origine NC(de Origine)
Material ABS
Numărul De Model Scuter Electric De Bord
Dimensiune 120*35*20mm

Scrie o recenzie

Produse similare