Oferta

58.58lei

Acasă Decor Statuia Libertății Rășină Sculptura Birou Camera de zi de Decorare Sculptura Acasă Decorare Decorare Camera

Adaugă o recenzie

(1) produsele Noastre sunt produse în fabricile noastre proprii, și inspecții stricte de calitate sunt efectuate atunci când acestea părăsesc fabrica.Deci pretul este foarte accesibil.

(2) va Vom trimite bunurile în termen de 2-4 zile lucrătoare (în funcție de cantitatea de comanda) de la primirea de plată.

(3) va Vom trimite produsele la tine în funcție de locația dvs. și de metoda de livrare pe care o alegeți, și veți primi un număr de urmărire în termen de 1-3 zile de la livrare.Puteți verifica locație de expediere a coletului bazat pe numărul de urmărire.

(4) nu Suntem responsabili pentru orice incidente, întârzieri sau alte probleme de transport departamentul de service.

Din manualul de măsurare poate determina mărimea abaterii (pozitive și negative abaterea este de 1-2cm), diferenta de culoare este cauzată de factori cum ar fi afișarea, vreme, iluminat, etc. Imaginea va avea culori diferite pe diferite monitoare, astfel încât imaginea poate avea mici diferențe de culoare de produsul real.

Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, și apoi vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Mulțumesc pentru vizită și au o zi mare.

Etichete: nordic statuie, camera de zi decora, naruto rășină, anul nou pandantiv, sculptur, decorare camera accesorii vintage, decor sculptura, militar sabie, opreste-living decorul camerei, decor acasă
Utilizarea Cadou de vacanță
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Regională Europa
Potrivit pentru scena Decor Acasă
Tema oamenii
Material Rășină
Modelare Statuia Libertății
Semnificația Libertate și pace

Scrie o recenzie

Produse similare