Oferta

43.73lei

47.02lei

9.99 O 60W 30V Curent Constant de Încărcare Electronică de Descărcare de gestiune Capacitate Baterie Tester cu dual LED digital modul ventilator diy

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

Notă: Acest produs este un profesionist de echipamente de testare , care necesită ca utilizatorul trebuie să aibă o bază electronică ( de exemplu: Utilizatorii ar trebui să înțeleagă ceea ce este sensul de tensiune și curent capacitate Ah , etc.), sau ați putea fi în imposibilitatea de a utiliza corect aparatul, eventual gresit provoca daune inutile cauzate de dispozitivul de testare pierdere !

Sursa de alimentare necesara : DC12V tensiune ( tensiunea efectivă 11-14V)

curent nu este mai mică de 0,5 a putere, sau puterea va fi afișat nepotrivit Err6.

Notă: implicit adaptor de alimentare nu este inclus.

Moduri de operare: modul unic de curent constant (CC)

De descărcare de gestiune curent : 0.20-9.99-O pas cu pas de 0,1 O or0.01A

Curent de descărcare maxim de eroare : 0.7% -0.01 O

Capacitatea maximă încercare de eroare : 0.5 a 2.5%, 2A 1.5%, 5A și mai presus de 1.2%

Offline ( rezilierea ) Gama de Tensiune : 1.0-25.0 V 1V pas cu pas sau 0,1 V

Tensiunea de descărcare de gestiune : 1.00-30.00 V

Tensiunea maximă de eroare de măsurare : 1% + - 0.02 V

Putere maxima : 60W putere super-automat limitează curentul maxim (de exemplu, de până la 60W când se poate deschide 9.99 UN 6V si 20V maxim la doar deschide O 3.00)

Cea mai mare baterie de testare statistică : 999.9 Ah sau 9999Wh, atinge valoarea de oprire de testare ( prima valoare pentru cei care starea de oprire )

Dimensiunea placii : 60W 100mm * 70mm * 57mm ( fan proeminent bord aproximativ 12mm)

Poziționarea orificiilor : 60mm * 88mm diametru 3.2 mm 5mm piedestal deja instalat.

Fan control : intelligent fan control ( în conformitate cu ventilatorul radiatorului poate fi infinit variabilă automată a temperaturii )

Protecție: protecție la Supraîncălzire "otP"; tranzitorie birui de protecție "oPP"; protecție la suprapresiune "ouP"; protecție polaritate inversă; tensiune de alimentare anormale de protecție.

Setarea Ilustrație Digitală:

II: Electronic modul de Încărcare:

1. Porniți sursa de alimentare 12V boot în electronică, modul de încărcare , asigurându-se într-o stare oprită ("RUN" nu se aprinde, în caz contrar, apăsați start-stop pentru a opri sarcina ) conectat la sursa de alimentare sub test la test port de intrare de putere (P +, P - ) , să acorde o atenție să nu ia polaritatea greșită !

2. Set de curent și de tensiune mai mici butonul , rotiți butonul pentru a seta valoarea de setarea curentă poziție , apoi apăsați butonul pentru a schimba setarea cifre, digital mijloc două cifre de la dreapta la indicator și indicator digital VA determina în același timp actualul set de poziție .

3. Apăsați start-stop , sarcina a început să curgă , "RUN" lumini de alimentare este aplicată la circuitul testat este setat pentru a intra în curent de descărcare de gestiune , în timp ce partea superioară a ecranului real de intrare de tensiune , atunci când tensiunea scade sub limita stabilită de tensiune " RUN " LED intermitent și scurt semnal sonor de alarmă buzzer însoțit.

4. Procedura de testare pot fi modificate în orice actuală , și dacă aveți nevoie de a modifica tensiune mai mică pentru a opri sarcina poate modifica .

Notă:atunci Când în stare de alarmă , puteți transfera doar un curent mic nu crește !Tester automat de putere-jos caracteristică pentru a salva suficient pentru a salva parametrii stabiliți și a alerga de stat, atunci când statul din nou după puterea de transmisie va finaliza înainte de eșecul de putere și de a restabili datele.

Capacitatea bateriei modul de testare:

1. A bateriei de testare ar trebui să fie complet încărcat cu un încărcător special !

2. Da testerul este alimentat în capacitatea bateriei modul de testare, conectați bateria actuala linie a P + P - pozitive și negative terminale , dacă utilizați patru-clemă de sârmă de testare, în timp ce patru fire interfață pozitive și negative, tensiunea de încercare este conectat la V + V - port.

3. Rotiți butonul pentru a seta descărcarea de gestiune curent și tensiunea de descărcare de gestiune ( referindu-se la două metode specifice : 2 Descriere ) , o presă după setarea de pornire și oprire comutator , o baterie tester si o prima linie de detectare, identificare automată 2-4 linia ( 2-fire prezentării identificării liniei JS-2,4 identificare JS-4, dacă o eroare, vă rugăm să opriți de testare și verificare cabluri ) , apoi introduceți test , în cazul în care codul de eroare apare , consultați explica mai târziu .

Procesul de testare va rotunji digitale vizibile baterie tensiune , curent , și de descărcare de gestiune curent capacitate Ah descărcare de gestiune de energie Wh, atunci când la sfârșitul de descărcare de gestiune ( tensiunea bateriei este sub tensiune ) , testerul afișează datele rămâne în Ah și clipi rapid , cu albine dificultati sonerie de alarmă.

5. Apăsați butonul de pornire și de oprire de la buton sau comutator pentru a opri alarma , puteți activa butonul pentru a vizualiza baterie de descărcare de gestiune de date , inclusiv descărcarea de gestiune capacitate Ah, Wh și de descărcare de gestiune de energie platformă de tensiune V, start-stop buton este apăsat din nou, clar datele înapoi la setarea inițială interfață înainte de testare secțiunea următoare baterii.

Informații suplimentare:

1. Baterie procesul de testare poate regla curentul de descărcare, dacă aveți nevoie de a re - regla încetarea de tensiune, puteți întrerupe apăsând comutatorul la start și opri descărcarea modificare ( pauză de descărcare de gestiune va reveni la pagina de setări, de data asta de descărcare de gestiune de date nu este pierdut, dacă este necesar, aveți posibilitatea să apăsați lung respinga date până start-stop 0.000 Ah).

Etichete: verificator baterie lipo, sudori placa de control, diy baterie de masina tester, curent constant de încărcare electronică, diy kit de electroni, Sarcina, test led, diy de încărcare electronică, frecvență radio tester, sursa de curent
starea Noi
Nume De Brand Smmnas
Tip Regulator De Tensiune
Cerere Alte

Scrie o recenzie

Produse similare