Oferta

90.02lei

138.47lei

ZigBee Smart Home Wifi Perete Atingere Întrerupător Dimmer/Evantai/Perdea Comutator ,Compatibil Cu Alexa De Start Google

Adaugă o recenzie

NOTĂ:

FUNCȚIONEAZĂ CU TUYA ZIGBEE HUB: comutatorul nu poate lucra singur, trebuie să funcționează cu tuya zigbee hub (NU INCLUDE).

Nume:Smart Zigbee Comutatorul De Atenuare A

1.Touch Control: On / Off / Reglaj 2.Functioneaza cu bec led estompat numai, indiferent de non-estompat bec led sau bec Incandescent. 3.cu wifi comutatorului de atenuare a salva mai mult de energie electrică și de a prelungi viața de bec.

Nume:Smart Zigbee Cortina Swtich

1.se poate lucra cu smart cortina motor sau cu role obturator pentru a realiza automatizare pentru toate perdelele de la domiciliu 2.Multi-scenariu de Potrivire:se Potrivesc diferite tipuri de perdele, cum ar fi jaluzele/rulare jaluzele/jaluzele.Instalați Inteligent Cortina a Comuta într-o mulțime de locuri, cum ar fi birou/ studiu/ dormitor/ living ect., chiar controla Tent în curtea ta.

Nume: Smart Zigbee Comutator Ventilator

1.Nominală currren: Max 2A (sarcină rezistivă) 2.Max.Putere: 350W

Caracteristici Principale:

[Control peste tot] - Activa și dezactiva dispozitivele dvs. prin intermediul inteligent APP de viață. [ Voice Control] - Compatibil cu Amazon Alexa, Google acasa, handsfree de a gestiona dispozitive cu comenzi vocale. [ Funcția de sincronizare ] - Setați timp, prin intermediul app gratuit și de a activa și dezactiva în mod automat, în orice moment.Pune-l si uita-l!Aceasta susține mai multe grupuri de setări timer.Setarea temporizatorului poate lucra ca de obicei, chiar dacă rețeaua este de a închide. [ Ușor de Utilizat ] - Conexiunea este ușor și de încredere.

Speciffication:

Nominală currren: Max 2A (sarcină rezistivă) Max.Putere: 350W Culoare: Negru / Alb/Aur de Alimentare: 100V-240V AC Nominală currren: Max 10A (sarcină rezistivă) Wireless: WiFi 2.4 G de Securitate: WPA-PSK / WPA2-PSK Material: ABS + Sticla APP descărcare: Tuya App/Inteligent App de Viață de Viață Mecanică:100.000 de Ori de Funcționare

Conținutul Pachetului:

1. WiFi Smart Switch(1Pack) 2. 2*Șuruburi 3. Ghid de instalare rapidă

Notă:

1. Fir neutru este necesar; 2. Verifica tencuială cutie szie se potrivește sau nu înainte de cumpărare; 3. Acest smart switch necesită un fir neutru în cutii de comutator pentru a funcționa corect. 4. Monitoare diferite va afișa diferite efecte de culoare, produsul este supus produsul real primit. 5. Funcția de afișare în descriere este numai pentru referință, vă rugăm să folosiți și stabilit în funcție de situația reală.Aplicația poate fi actualizat, display efectul va fi diferit.

Zigbee, WiFi Inteligent Gateway

1.Multi-Mode Poarta 2.Poate fi controlat prin voce, de la distanță și automatizare 3.Smart hidraulic usa fereastra senzor,senzor de corpul uman,de Temperatură senzor de umiditate,Zigbee comutator etc. 4.Face casa ta inteligent mai ușor

Zigbee, WiFi Touch Comutator

Folositi-l pentru a începe de viață inteligentă

Potrivit pentru mai multe cortina motoare

În funcție de tipul de cortina de motor, acesta poate fi aplicat la o varietate de perdele.Notă:Perdea de motor trebuie să fie achiziționate separat.

Funcția Timer

Stabilirea de sincronizare și numărătoarea inversă opțiuni.

Hands-free Control Vocal

Mâini libere prin intermediul ușor de control vocal cu Alexa si Google Acasa.De exemplu, Alexa deschide cortina.De exemplu, Alexa deschide ventilatorul.De exemplu, Alexa a regla luminozitatea de lumina la 50%.

Etichete: aqara comutator, comutator zigbee, mini sonoff comutator, zigbee smart switch-uri, zigbee priza de ce, comutator wifi, dimmer led, rulouri întrerupător, declanșator comutator, aqara
Zigbee
Dimensiuni
control vocal
Numărul De Model EZ-ZB-1SRW-NE
Material Plastic
Cabluri
Garanție 1 AN
Standard Wireless
Mediu De Operare
Features3
Features1
Features2
Tip De Element Switch-uri
Tip Comutator
Curent 2A
APP
Tensiune De Intrare
Origine NC(de Origine)
Certificare ROHS
Nume De Brand Eztofa

Scrie o recenzie

Produse similare