Oferta

47.31lei

51.99lei

TRANSPORT GRATUIT 200pcs/lot 2.54 mSingle Rând de sex Masculin 1X40 Cupru UNGHI DREPT Antet Pin Benzi

Adaugă o recenzie

Ne propunem să realizăm un rating de 5 stele pentru fiecare tranzacție.

1. Vă rugăm să confirmați primirea de produse dacă elementele pe care le-a primit , și dacă marfa a fost deteriorat, vă rugăm să ne contactați imediat.trimite fotografia la care ne putem verifica și de a oferi cele mai bune soluții .

2. Am doar garantia de Livrare în timp, dar nu am putut controla și exprima timpul de livrare.Noastre legate de vanzari va fi responsabil pentru a trimite AWB pentru bunurile livrate în următoarea zi de lucru.puteți verifica AWB în site-ul care ne trimite la tine.Pentru AWB, de asemenea, puteți apela la filiala locală a exprima companie în compania dumneavoastră.

Feedback-ul

1.- Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.vă rog, amintiți-vă să ne dea de cinci stele, ca recompensa!

2.Dacă nu ești mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă putem oferi cele mai bune soluții, Vom servicii pentru tine satisfactio

Etichete: banana plug stereo, antet evacuare, dublu pcb, bomboane, cutii de conserve, bijuterii din sârmă de oțel, v pin, antet pini, sârmă de cupru, crizantema mucegai, atv bobina
Numărul De Model 2.54 mm
Nume De Brand Fengyidz
Cerere Componente Electronice
Tip Circuite Integrate
starea Noi

Scrie o recenzie

Produse similare