Oferta

26.81lei

JGB37-520 DC metal motoreductor cu Sala de viteză encoder 6V12V24V scăzut cuplu de mare viteză DIY model

Adaugă o recenzie

JGB37-520 DC Motor de Viteze

Net greutate: 0.17 Kg /170g

Advatages:

Pozitive și Negative de Cotitură cuplu Mare zgomot Redus Metal gear de Sprijin pentru a controla viteza motorului Dimensiune:

Transport:

Vă rugăm să nu ofere Impozitare a TVA Nr.În special în Brazilia și Argentina Clienții,pentru a evita orice întârziere și deținerea de către obiceiurile Locale.

Vă rugăm să scrie corect și complet, adresa, telefon Nr., Numele Complet al Destinatarului(Receptorul).Aceasta ar afecta timpul de livrare direct

Plata:

Acceptam AliPay, PayPal, Transfer Bancar, West Union .Orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne liber.

Termeni: 100% plata în avans.

Rambursare:

Din cauza epidemiei COVID-19 peste tot în lume, toate transporturile ar fi întârziat mai mult sau mai puțin.Dacă nu ați primit coletul în termen de 90days, vă rugăm să ne contactați.Sperăm să ne putem face mai bine pentru tine, chiar și de transport maritim este în afara controlului nostru.

Feedback-ul:

Sperăm să vă bucurați-vă de cumpărături în magazinul nostru.Și avem o frumoasă colaborare.

Sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Nu ne-am afișa toate produsele din magazin, Dacă ai nevoie de ceva, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.Sperăm să avem o colaborare pe termen lung pe baza de WIN-WIN.

Etichete: pololu motoreductor encoder, cuplu mare low rpm motor, 1000 rpm motor, dc senzor hall, golden motor esc, Micro Motor, Motoreductor, electr motor, 520 motor, robotica de mare cuplu motor de curent continuu
Certificare ce
Numărul De Model JGB37-520
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare