Oferta

44.34lei

59.92lei

10 Refrigerare Filtre 115 X18mm Frigider, Filtru Uscător De Accesorii Frigorifice

Adaugă o recenzie

Sită moleculară uscare filtru este una dintre cele cinci componente majore în sistemul de refrigerare.Deshidratarea și uscarea agent frigorific și filtrarea de impurități pot evita gheață înfundarea și murdar înfundarea în ciclul de refrigerare, astfel încât mașina de refrigerare poate funcționa în mod normal.

Structura filtrului deshidrator este realizat din tuburi de cupru prin arc de cerc de filare, de sită moleculară este construit în a absorbi apa pentru uscare, iar filtrul de plase sunt instalate la ambele capete.Calitatea de filtru uscător afectează în mod direct viața de sistemul de refrigerare și de congelare de efect.

Material: Cupru

Dimensiuni: 115 x18mm

Cantitate: 10

culoare:Alamă

Conținutul Pachetului:

10 * Refrigerare accesorii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: twix dormitor birou, twitter toyota 80, mucegai rășină cusatura, dantela cu fermoar bucata, dresuri dimensiune adult, pilota airbag golf, drepturile peruca ash, catifea masă calea, dantelat geanta eleganta
culoare Alb
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Refrigerare accesorii

Scrie o recenzie

Produse similare