Oferta

51.46lei

85.79lei

Combinație Cabinet de Blocare a Camei 3 Cifre pentru Usa de Gimnastică Școală Dulap Sertar de Birou Cutie de Bijuterii Partea Birou Acasă DIY Rarelock MS514 hh

Adaugă o recenzie

Nume:Rarelock Combinație Cabinet de Blocare a Camei 3 Cifre pentru Usa de Gimnastică Școală Dulap Sertar de Birou Cutie de Bijuterii Partea Birou Acasă DIY MS514 hh

Element: MMS514 Tip de Blocare: Combinație Cabinet de Blocare Cheie Tip: cu Telecomanda Material: Aliaj de Zinc Terminat: Negru Combinație de taste: 3 Grup(0-9) Greutate Brută: 100g/buc Pachet: PP Sac de Accesorii: de Blocare*1buc Aplicație: echipamentele Terminale electronice/metal/lemn cabinet, telefon, metrou strobe,

BANCOMAT, cabina, stander, chiosc, automat de/mașină de joc, cutie de valori, dulap, cutie de scrisori,

poștale cutie, ladă, AD vitrina, monedă-op, vehicul, cutie de e-mail & cutie de instrumente, mobilier etc. Specialitatea: blocare de Înaltă calitate; Blocare producător profesionale; se Pot face mai multe Chei pentru management (Cost Suplimentar, vă rugăm să contactați serviciul clienți); Tastat la fel sau Cheie Diferite, te rog mesaj la serviciul nostru pentru a verifica; materiale Metalice, Anti-coroziune, Durabil.Observație: vă Rugăm să nu lăsați copiii să atingă, ca să nu provoca daune; vă Rugăm să nu pune în lichid acid, ca nu cumva cauza de blocare este rupt, vă Rugăm să nu distrugă, prețuiesc fiecare produs, pentru că mulți oameni plătesc efort și bucurați-vă de treaba lor.H ow pentru a deschide și de a schimba parola?Vă rugăm să verificați pachetul.Instrucțiunea este în ea.Vă rugăm să contactați cu noi, după primirea încuietori.Vom trimite instrucțiunile. "Am nevoie de mai multe încuietori, poți să-mi dai un pret bun ?" Da, desigur.Vă rugăm să contactați cu noi și ne spune: --- care element pe Care ai nevoie? --- Cât de multe încuietori ai nevoie? --- Și de unde sunt trimise?Va vom trimite un preț bun, vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.

Va vom trimite cadouri gratuite în pachetul dumneavoastră dacă puteți adăuga magazinul nostru pentru dumneavoastră preferat.

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri.Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra.Vă rugăm să confirmați informațiile dvs.(numele complet, codul poștal, numărul de telefon, etc.) din nou înainte de a cumpăra.

2. Dacă nu te-element, în timp ce timpul de livrare se încheie, vă rugăm să ne contactați.Vom extinde livrarea de protecție data imediat.

3. Vă rugăm să NU deschideți litigiului în termen de 59 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Rusia sau America de Sud Țări .

4. Vă rugăm să NU deschideți dispută în termen de 79 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Brazilia .

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

6. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Comunicarea este cel Mai bun Mod de a rezolva problemele.

Etichete: magnet instrument, de blocare a ușii, blocare cutie poștală, blocare office, cabinetul cam de blocare, blocare dulap, blocare, cod lacăt, ușă de blocare inteligent, blocare inteligent
Nume De Brand R
Pachet Punga Cu Bule
Origine NC(de Origine)
Tip De Blocare Cutie De Blocare
Numărul De Model MMS514
blocare structura Combinație Plat De Blocare Cheie
special Combinație Cabinet De Blocare
culoare negru
Cerere Usa Sertar Caseta De Bijuterii
Material Aliaj de zinc
Dimensiune 24*68mm

Scrie o recenzie

Produse similare