Oferta

31.04lei

38.32lei

DIY Ceas Multifunctional Masina de Temperatură Tensiunea Bateriei Monitor Voltmetru DC 12V A69D

Adaugă o recenzie

DIY Multifuncțional de Înaltă precizie de ceas în interiorul și în afara Mașină de temperatura tensiunea Bateriei Monitor Panou de Metru 12v DC

Descriere:

Multi-funcțional ceas electronic modul, stabilit de timp, în interiorul și în afara temperatură, tensiune ca unul.Puteți afișa un singur element, sau puteți parcurge elementele alternativ și personaliza elementul să fie afișat.Timp cip folosind Epson RX8025T chip, acest cip este o temperatură compensată chip de ceas, timp exacte.Standard de 0,3 m +1,5 m modulul cu două impermeabil sonde, intervalul de temperatură de -35 ~ 120 grade.Cu ajustare luminozitate, 3 luminozitate reglabilă.Și luminozitate automată funcție, poate fi inchis noaptea, lumina în timpul zilei.

Caietul de sarcini:

1, tensiune de lucru: DC 5.0 ~ 28V

2, dimensiune cadru: 22 * 58 mm

3, Instalarea gaura dimensiune: 19.5 * 56 mm

4, Tensiune gamă de afișare: 5.0 ~ 28V

5, temperatura gamă de afișare: -35 ~ 120 ℃ (Doi senzori de temperatură ,0,3 metri +1,5 metri)

6, lungime cablu de alimentare: 28CM

Cum să utilizați:

Cheia:

În condiții normale de afișare, apăsarea acestei taste va comuta între cele șase display membre ale 【Time】 → 【Data】 → 【Temperatura 1】 → 【Temperatura 2】 → 【Tensiune】 → 【Alternativ Ciclu Display】. (Notă: elementele de afișare și de comutare intervalul de timp în supleant ciclu de modul de afișare pot fi personalizate prin "dd" și "dF" parametrii respectiv.Consultați tabelul de mai jos

Sub-cheie:

În condiții normale de starea de afișare, apăsați această tastă pentru a intra în setarea de timp \ data \ an \ parametru.Apăsați tasta, "puncte" a început să clipească, apăsați butonul pentru a regla valoarea.După reglare, apăsați tasta din nou, "oră" începe să lumineze intermitent, apăsați tasta pentru a regla valoarea.Și apoi apăsați tasta pentru a introduce data de reglare [Nota ca mijloc de colon nu este aprins], "ziua" a început să clipească, apăsați tasta după melodia "luna" a început să clipească, ton și apoi apăsați tasta "an" start Clipește, apăsați tasta pentru a regla parametrii în setul extins, a se vedea următoarele "cod de semnificație și rol de masa"

Semnificația de cod, vă rugăm să consultați următorul

1.0.0 u

Măsurarea tensiunii de eroare de corecție, un număr pozitiv crește, un număr negativ scade.De exemplu, tensiunea de alimentare este de 12.0 V, dar arată tabelul 11.9 V, este ajustat la 0,1 u.

2.Ac

Temperatura ① eroare parametrii de calibrare.Număr pozitiv crește, număr negativ scade, unitatea este gradul, intervalul de reglare este de -5 ~ 5. De exemplu, dacă tu crezi că afișată temperatura este de 1 grad mai mare decât temperatura reală, apoi setați Ac: -1, astfel încât ceas electronic este în mod automat redusă cu 1 grad și afișate.

(Notă: Dacă nu aveți un termometru standard de referință, este recomandat să păstrați acest lucru ca Ac: 0)

Temperatura ② eroare parametrii de calibrare.Număr pozitiv crește, număr negativ scade, unitatea este gradul, intervalul de reglare este de -5 ~ 5. De exemplu, dacă tu crezi că afișată temperatura este de 1 grad mai mare decât temperatura reală, setați-l la AC: -1, astfel încât ceas electronic este automat scade cu 1 grad și afișat din nou.

(Notă: Dacă nu aveți un termometru standard de referință, este recomandat să păstrați acest lucru ca AC: 0)

3.dd

Ciclul personalizat prezinta la elementul de afișare

[dd: 0] data + temperatura 1 + 2 de temperatură a+ tensiune

[Dd: 1 ora + temperatura 1 + 2 de temperatură a

[Dd: 2] ora + temperatura de 1 + tensiune

[Dd: 3] timp + tensiune

4.Df

Comutator intervalul de timp în ciclul personalizat de afișare, unitatea este în al doilea rând, intervalul de ajustare este 1 ~ 9. De exemplu, dF: 3, comutare interval este de aproximativ 3 secunde pentru a trece de la elementul de afișare o singură dată.(Vă rugăm să nu setați la "0")

5.LL

Nivel de luminozitate ecran, intervalul de reglare este de 1 ~ 3, LL: 1 este cel mai întunecat, LL: 3 este cea mai strălucitoare.

6.AL

Auto brightness control comutator, AL: 0 pentru a dezactiva controlul automat al luminozității, AL: 1 pentru a activa controlul automat al luminozității.Când este setat la AL: 1, ceasul electronic se va schimba luminozitatea la nivelul 1, după ora 19:00 de zi cu zi și de a schimba acest nivel la nivelul 3 în fiecare zi după ora 07:00 am.

notă:

După ajustarea AL opțiune, apăsați "Jos" din nou pentru a reveni la afișajul normal stat, toți parametrii și setările de timp poate fi salvat.

Pachetul include:

1 buc DIY Ceas Multifuncțional Temperatura de Tensiune Monitor Panou de Metru

Etichete: baterie bluetooth monitor, capacitatea bateriei monitor, koleos ceas digital, 12v termometru digital, thermomet, albastru de plante, unghii de transfer, 12v voltmetru, termometru, Baterie de 12v monitor, piese de ceas digital
Putere Tip as
Certificare NICI unul
Teoria Senzor De Temperatură
Nume De Brand OOTDTY
Tip Display Digital
Utilizare ca detalii
Max Măsurare A Temperaturii 120°C Și Mai Sus
Stil handheld
Dimensiunea De Afișare 1.9 Inci & Sub
Numărul De Model A69D1AA800377-GN
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare