Oferta

68.99lei

95.84lei

Câinele Sonerie, Alb-Negru de Comunicare fără Fir Usa , rezistent la apa Smart Bell pentru Catei cu Super-Lumina Apăsați Butonul, am

Adaugă o recenzie

Cinci volum reglabil niveluri și la 800 de metri răspândit domeniul de aplicare a vă ajuta cu ușurință frumoasa ta câini' cere.Doi butonul poate fi instalat în interiorul și în afara.

Wireless caracteristică de câine soneria nu afectează negativ premium rezistent la intemperii caracteristică.IP55 rezistent la apă și rezistență la căldură face câinele soneria fi folosit în ploaie și extrem de fierbinte zile.Ude labele de câine, de asemenea, posibilitatea să Apăsați butoanele pentru a cu succes activă receptorul și să-ți spun că-ți pui du-te înapoi acasă.

Ușor de câine usa a fost facut din materiale de înaltă calitate și suprafață netedă de butoane și receptoare ar fi un confortabil de Presă.Greutate de lumină nu înseamnă proastă calitate.Față-verso adeziv puternic autocolante pot țineți ferm durabil BOODIDI câine usa butoane.

Nu numai câine sonerie sonerie pentru toți câinii, dar, de asemenea, poate fi ca un dispozitiv de alarmă și o sonerie pentru oameni.Există o gaură în câine usa buton și puteți folosi un mic șir subțire pentru a închide.Cu toate acestea, BOODIDI câine soneria este foarte sensibilă la Apăsarea deci nu Apăsați zona centrală a butonului atunci când nu o folosiți.

Cainele este unul dintre cele mai inteligente animale din lume.Dar vă rugăm să tren dvs. de minunat pui să sun la ușă, pentru că este un nou instrument pentru a comunica cu tine.Se poate utiliza cu ușurință labuta sau cu nasul pentru a Apăsați butoanele mai degrabă decât să zgârie și să latre după antrenament.De formare, de asemenea, poate crește intimitatea dintre câini minunate și tine.

Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe.

culoare:negru

Material:ABS

dimensiuni:9*8*7.7 cm

Conținutul Pachetului:

1 * receptor Europene

2 * emițătoare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

[ Transport ]

1. Toate elementele vor fi livrate în termen de 6 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

2. Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.

3. De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

4. Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.

Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.

[ Feedback ]

Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți.

dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

[ Contactați-Ne ]

9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de sâmbătă.

biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

Misiunile Noastre:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.

2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui.

3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: Apăsați Comutatorul, cuib de sunet sonerie, apel wireless, bell câine, bell împinge, soneria fără fir 3 alb, soneria fără fir maro, clopot ușă de câine, casca yamaha, suna soneria
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Scrie o recenzie

Produse similare