Oferta

223.73lei

MA300 ymcko 5 panoul de colorant de culoare film ribbon de 300 de printuri pentru Magicard Enduro Rio Pro imprimante de carduri

Adaugă o recenzie

Magicard Enduro Rio Pro card printer Panglică Ma300ymcko 5 panoul de colorant de culoare film ymcko 300 de printuri 1.Descrierea card printer panglică

Magicard MA300YMCKO panglici de culoare

--constau galben (Y), magenta (M) si cyan (C) panouri pentru imprimarea unui spectru complet de culori prin combinarea de culori, folosind diferite grade de căldură.

--K panel este o rășină negru panou, folosit de obicei pentru tipărirea de text și coduri de bare.

--O-panel este un strat subțire, folie de protecție transparentă.

Magicard MA300YMCKO panglici de culoare sunt folosite pentru imprimarea de o combinatie de imagini full-color și o culoare de text sau coduri de bare.

Magicard consumabile sunt special proiectate, testate și aprobate pentru imprimantele Magicard pentru a se asigura de înaltă calitate, imagini și text .Autentic Magicard consumabile oferă cea mai bună performanță și prelungește durata de viață a imprimantei.

Caietul de sarcini Număr Parte: Magicard MA300YMCKO plin de culoare panglică Imprimare Capacitate: 300 plin de culoare printuri pe rola Tip Panou: 5 Panou de YMCKO (plin de culoare panglică cu rășină negru și clar panou de acoperire) Kit inclusiv: YMCKO Colorant de culoare film (culoare panglica); 1 bobina de curățare (cleaning roller) Pentru utilizare cu:

Enduro, Enduro Duo, Enduro+, Enduro+Duo, Rio Pro, Rio Pro Duo și Rapid

2.Imagini de Magicard MA300 YMCKO plin de culoare panglică

T1. Cum să plătească?

https://service.Vasluion.ro/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

3. Termenii De Vânzare

GARANȚIE

1.Un an Garanție de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (în ambalajul original și accesorii).Trebuie să ne spui ce este defect si da-ne ID-ul Vasluion.ro și ordinul Nr.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

RETURNARE ȘI RAMBURSARE

1. Dacă doriți să facă schimb de elementul primit,trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în theiroriginal de stare.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 30 de zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE.NU există EXCEPȚII!

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și Alibaba ID.

3.Va vom returna pentru tine, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vasluion.ro, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

FEEDBACK-ul

1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să leavepositive feedback-ul pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Ea ne ajută improvewhat facem, și să înțeleagă ceea ce deja facem bine.

2.Dacă aveți orice problemă sau nu mulțumindu-se cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând înainte de a lăsa alte feedback-ul,vom încerca noastre cele mai bune să-ți dau un soluția mulțumit.

Etichete: ma300 panglică de culoare 300 de amprente, phrozen, audio marin ma300 app, panglica ymcko p330i, elegoo rășină, imprimanta rășină, Imprimanta 3d rășină, ymcko 300 de printuri roll, elegoo saturn, 3D Rășină
Tip Ribbon Card De Plastic Imprimanta Panglica
Aplicabile Echipamente Enduro Card Printer
locul de origine Regatul Unit
Tip Imprimanta Panglica
Caracteristică Original
Printuri 300 de Printuri/rola
Compatibil pentru Enduro Enduro Duo Enduro 3E Uno
Nume De Brand EKARWELT
Numărul De Model MA300YMCKO
Dimensiune 110*90
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare