Oferta

61.99lei

80.50lei

AidMax Mini6 Termometru Alimentar Digital de Bucatarie Termometru de Carne Apă Lapte de Gătit Sonda GRĂTAR Cuptor Impermeabil Instrumente de Bucatarie

Adaugă o recenzie

AidMax Mini6 Instant Citit Termometru De Carne

Acest termometru de gătit oferă 5 USDA food temp tipuri de opțiuni, carne de Pui, carne de Vită, Miel, Porc, Curcan.Rar / Mediu / Mediu / Bine Facut pentru selecție, funcție de care o preferați.În plus, Personalizate temp este disponibil, doar rotiți rotița scroll pentru a seta tinta temp .

SMART TIMER SI ALARMA

Ușor pentru a seta temporizatorul, de a gestiona timpul în mod eficient.Receptorul va flash, schimbare de culoare (alb, verde, roșu) și semnal sonor atunci cand temperatura ajunge la temperatura programată, nu mai overcooking.Cel mai bun interior exterior termometru digital pentru gratar, fumător, cuptor, etc..

LCD Display & Setarea Temperaturii

Iluminare din spate alb : Temp curent﹤Presetate de fundal Verde: Temp curent=Presetate~Presetate +3°C/5.4 ° c iluminare de fundal Roșu: Temp curent﹥Presetate~Presetate +3°C/5.4℉

100% PERFECT REZISTENT LA APA

Acest GRĂTAR termometru este IP65 impermeabil, ușor de curățat sub jet de apă.Ultra lungă și de înaltă precizie senzor 180°pliabil sonda pentru depozitarea în condiții de siguranță, mult mai sigur și prietenos cu oamenii.

De Economisire A Energiei Auto On / Off

Auto - on / off, atunci când Deschide/ Ori sonda, și oprire Automată după 1 minut nici o operație.

Pachet pentru AidMax Mini6 Instant Citit Termometru de Carne Pachet

– Nu veți găsi o mai bună valoare cu cele incluse de înaltă calitate box (făcându-l perfect pentru cadou), carne de temperatura ghid (cu velcro puncte pentru a atârna), ușor de urmat manual de utilizare! 1*manual de Utilizare Card de 1*Manual de Utilizare 1*MINI 6 Instant Citit Termometru 1*Cutie Pachet

Bazată pe o industrie-lider de garanție de Viață limitată.

Profesionale după-echipa de vanzare promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore.Orice întrebări și sugestii sunt binevenite pentru noi.

Despre AidMax

Aidmax este un boutique producator de high-end de precizie bucătărie instrumente de măsurare.Compania noastră s-a născut din nemulțumirea cu inexacte, lent, și subțire termometre că deservite moderne chef.Suntem dedicat pentru a face dumneavoastră de gătit mai inteligent.

Feedback-ul

● După ce ați primit produsul, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv. ● Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune să rezolve problema pentru tine.

Sfaturi

Dacă produsele au nici o problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Vasluion.ro este primul centru de mesaje.Vom rezolva problema până când sunteți mulțumit.Pentru mai multe opțiuni despre termometru, vă rugăm să căutare cuvinte cheie "AidMax".

Etichete: imersie termometru lichid, în cuptor termometru, gra, saună termometru digital exterior, temperatura ecartament grătar, dl grătar termometru, contor de temperatura de alimentare, camera de apă, cumpara termometru de gătit, termometru exterior de perete
Baterii 2*baterii AA (nu sunt incluse)
Numărul De Model Mini6
Interval De Temperatură De -50~300℃/-58~572℉
Certificare DEEE
Termometru De Utilizare Lucrări pentru Carne, Lichide, Lapte, Grill, GRATAR, Cuptor, Fumător
Precizie temperatura ±0.1 ℃/0.2 ° c
Dimensiunea De Afișare 1.9 Inci & Sub
Nume De Brand AidMax
Tip Display Digital
Stil handheld
Utilizare De uz casnic
Putere Tip Baterie AAA
Rezistent la apa IP65
Origine NC(de Origine)
Teoria Termometru Cu Rezistență
Lungime Sonda 5.04 în / 128mm
Este Dispozitiv Inteligent No
Max Măsurare A Temperaturii 120°C Și Mai Sus

Scrie o recenzie

Produse similare