Oferta

87.95lei

149.09lei

1 BUC Flynova Pro Spinner Cu Nenumarate Trucuri Jucarii Zburatoare manuale Drone Cadou Pentru Copii în aer liber Adulți OZN Aeronave Spinner

Adaugă o recenzie

1 BUC Flynova Pro Spinner Cu Nenumarate Trucuri Jucarii Zburatoare manuale Drone Cadou Pentru Copii în aer liber Adulți OZN Aeronave Spinner

Descriere:

1. Cu trei orbitor de lumini colorate, dvs. de zbor mingea jucărie va arata ca un neon stea căzătoare când l lanseze pe cer.

2. Este ușor pentru a obține a început cu mingea jucărie.Porniți butonul de alimentare și țineți jucăria în sus, apoi pur și simplu se agită pentru a începe și o aruncare!

3. Lansează jucărie, apoi suna-l inapoi la baza - care este mâna ta - cu Bumerangul.Aruncă spining jucărie în aer, și de ceas ca acesta cercuri înapoi la tine.Prinde-l într-o mână și să fie gata de a lansa următorul truc.

4. Jucarie minge poate spin ultra-rapid, în timp ce situându-se în loc.Pune-ți mâna sub minge și urmați spining orb atâta timp cât poți, pentru sentimentul că ești redefinirea gravitate.Cine a spus că magia nu a fost real?

5. Uneori, un întreg grup.Găsi un partener sau un grup întreg.Apoi du-te freestyle ca tu hover, alunecare, și trece de jucărie minge și forths.Face lucrurile si mai interesante de spicing până prinde și trece cu miscari diferite.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 9.5 x 9.5 x9.5cm

De Viață a bateriei: 30 min

Max.Zboruri Înălțime: 49ft(Controlată de Magie Controller)

Funcția: Suspensie Pe Aer,Magie Controller,Accelerare Bruscă,Magneți De Adsorbție

Pachetul Inclus:

1 x Spinner

1 x instructiuni

1 x cablu USB

Note:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. Obiectele pot avea Logo-ul, dacă vrei să știi, vă rugăm să ne contactați.Dacă te superi, te rog nu licita.

3.Mingea de zbor nu au o tijă de control și trebuie să fie achiziționate separat

4.Zână magic wand nu vine cu baterii, nevoie pentru a cumpara AAA*1

Etichete: zbura nova, ninja spinner, se frământa spinner, quadcopt, mini drona, 4k cu drona, flynova pro, metal spiner, figit spinner, 4k drone profesionale
Numărul De Model spinner
Suport Dropshipping/en-gros
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare