Oferta

102.51lei

128.14lei

Portabil de Aer cu Pompa Compresor Auto 12V Anvelope Pneumatice Ecran Digital Anvelope Inflador Pentru Masina Motocicleta de Lumină LED-uri de Anvelope Compresseur

Adaugă o recenzie

【】 Caracteristici:

1. Această mașină este potrivit pentru anvelope auto 12V,

2, de asemenea, potrivit pentru motociclete, biciclete, mingi, barci de cauciuc, plaja paturi plutitoare, jucării gonflabile și așa mai departe.

3. Atunci când se lucrează pe autostrada, în câmp sau în dimineața, anvelope auto brusc scurgere sau anvelopele auto sunt injectate.

4, anvelope auto mențină presiunea corectă în anvelope, poate asigura siguranța de conducere, și de a salva pe benzina, cu masina, doar în cazul în care, magic fără sfârșit.

5. Echipat cu un set de gonflabile duze, care poate fi utilizat pentru a umfla cauciucurile, barci de cauciuc, perne de aer, jucării gonflabile, bile și alte diverse scopuri.

Etichete: piese compresor 220 v, compresor anvelope, robinet benzină pompa de aer 12v, comerciale compresor de aer accesorii, conditionat compresor 12v, aer sistem de umflare a anvelopelor, geamandura de umflare, pompa de aer masina anvelope compresor vw, ulei compresor de aer 220v, auto compresor pompa
Plug Type EU
Înălțime Element 6cm
Origine NC(de Origine)
Articol Greutate 870g
Element De Lungime 19.5cm
Tensiune 12v
Nume De Brand carsun
Lățime Produs 13.5cm
Tip De Element Pompe
Numele Modelului compresor de aer
Articol Diametru 19.5cm
Tip De Material ABS

Scrie o recenzie

Produse similare