Oferta

93.44lei

129.77lei

De Recunoaștere A Vocii Module Cu Microfon Dupont De Recunoaștere A Vorbirii Voce Placa De Control Pentru Arduino Compatibil

Adaugă o recenzie

potrivit pentru cele mai multe cazuri care implică control vocal.

Acesta primește comenzi de configurare sau răspunde prin port serial de interfață.Cu acest modul, putem controla masini sau de alte dispozitive electrice de voce.

Acesta poate stoca 15 bucăți de instrucțiuni vocale.

Cele 15 piese sunt împărțite în 3 grupe, cu 5 într-un grup.În primul rând ar trebui să înregistreze vocea instrucțiuni de grup de grup.

După aceea, ar trebui să importăm un grup de serial de comandă înainte de a putea recunoaște 5 instrucțiuni vocale în cadrul grupului.

Dacă avem nevoie pentru a pune în aplicare instrucțiunile din alte grupuri, ar trebui să importăm primul grup.Acest modul este vorbitor independent.Dacă prietenul tău vorbește instrucțiuni vocale în loc de tine, aceasta nu poate identifica instrucțiunea.

Tensiune De Alimentare: 4.5-5.5 V

Curent: mai Puțin de 40mA

Interfață digitală: 5V TTL nivel de interfață UART

Analog Interfata: 3.5 mm mono-canal microfon conector + microfon pin interfață

Precizie de recunoaștere: 99% (în mediu ideal)

culoare:negru

Material:Plastic + metal

dimensiuni:3.1*5*1.5 CM

Conținutul Pachetului:

1*Modul De Recunoaștere Voce

1*Microfon

Vă rugăm să rețineți că difuzor independența necesită strict bun MIC.MICROFONUL noi de aprovizionare poate fi suficient de bun pentru a fi speaker-independent.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: vrm, discursul traduce, condensator microfon arduino, arduini releu scut, arduino recunosc vocea, pro arduino, termostat de sârmă, conector comutator arduino, arduino buton, mesaj vocal arduino
Certificare NICI unul
Numărul De Model Comutator
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare