Oferta

41.70lei

48.49lei

Pielea Îndepărtarea Tag-Ul Kit De Organism Eficient Pentru Mici Și Mijlocii Mol Neg Non Toxice Față De Ingrijire La Domiciliu Dispozitiv De Tratament Micro Trupa Nedureros

Adaugă o recenzie

Descriere:

Eficient și în condiții de Siguranță: Piele îndepărtarea tag-ul este un dispozitiv de siguranță și fără durere de proiectare care să permită rapid și în condiții de siguranță pielii tag-ul de ștergere.Nu există efecte secundare sau iritații.

Principiu: Acest remover dispozitiv funcționează prin oprirea tag-uri pielii de aprovizionare de sange, va provoca pielii tag-ul pentru a drop off în termen de zile.

Pentru Mici și Mijlocii: Micro Pielii Tag Remover poate fi folosit pe toate tag-uri pielii, care sunt de dimensiuni mici și medii.

Aplicație: este proiectat pentru a fi folosit pe tag-uri pielii de pe fata si corp, dar nu recomandăm să utilizați-l în jurul valorii de zona sensibilă a ochilor.

Cadou: Cu 10 Tampoane dezinfectante și 10 Tag Benzi de Fixare, ușor de utilizat.Cel mai bun cadou pentru tine sau prietenii și familia.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Culoare: Albastru

Ambalare Dimensiune(LxWxH): Aproximativ 6.5x4.17x0.98 inch

Pachetul include:

1 buc x Pielii Tag Remover Dispozitiv

1 buc x Aplicator Con

10buc x Tampoane dezinfectante

10buc x Benzi de Fixare

1 buc x Manual de Utilizare

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Etichete: îndepărtarea aluniță berruga, pielea îndepărtarea tag-ul setului 2, pielea îndepărtarea tag-ul kit-ul amazon, pielea îndepărtarea tag-ul kit review, micro pielii tag-ul, alunite remover, fata neg, display ciorap, doamna rășină, Max Pompa
Nume De Brand GETHOME
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Sursa De Alimentare Nici Unul Electric
Mărfuri De Certificare A Calității ce

Scrie o recenzie

Produse similare