Oferta

36.57lei

121.87lei

Prieteni fierbinte Joc Printre noi Iluzia 3D Desktop Lampa de Cracare Masă de Cafea Decor LED-uri Senzor de Lumini Atmosfera Noptiere, Lămpi de Noapte

Adaugă o recenzie

Descriere

Material: ABS+Acril Produs putere: 0.5 W Produs tensiune de alimentare: 5V Comutator de mod: comutator tactil, telecomanda Dimensiune produs: 20*15*8.7 cm Produs de culoare: șapte culori sau 16 culori, reglabil fixat-o singură culoare sau gradient de 7 culoarea nu de la distanță: Roșu, Verde, Albastru, Galben, Cyan, Violet și Alb, culoarea se va schimba între aceste 7 culori de fiecare atingere cu degetul pe bază. 16 culori cu telecomanda: Roșu, Verde, Albastru, Galben, Cyan, Violet și Alb, culoarea se va schimba între aceste 7 culori de fiecare atingere cu degetul pe bază.Atingeți și mențineți apăsat până la 2 secunde pentru a opri lumina.

notă:

1. Nu este un film de protecție pe ambele părți ale foii de acril, vă rugăm să rupe pelicula de protecție înainte de utilizare. 2. Pentru a nu lăsa amprente pe suprafața de acril panou, vă rugăm să țineți marginea panoului în loc de față.

pachet:

7 culori: acril bord*1+ABS bază*1+cablu de date*1+instrucțiuni*1 (nu include bateria 3*AA ) 16 culori: acril bord*1+ABS bază*1+cablu de date*1+instrucțiuni de utilizare*1+control de la distanță*1 (nu include bateria 3*AA )

Etichete: lampa de tabl, printre noi, led-uri senzor de mișcare, jocul lampa, cafea tabl, 3d lampa usb, desktop lampa led, printre noi figur, Personalizate 3d lampa, Iluzia 3d
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Certificare ce
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No
Nume De Brand YZFCR
Generarea De Energie Comutator
Corpul Material ABS
Tip De Element luminile de noapte
Este Baterii Incluse No
Forma DIY
Putere 0-5W
Tensiune 4.5V
Este De Becuri Incluse Da
Tip Lumina De Noapte
Tip Baterie AA
Este Nevoie De Baterii Da
Utilizare Vacanta

Scrie o recenzie

Produse similare