Oferta

98.40lei

NOI 7PCS Ușa Seal Kit izolate Fonic Reducerea Zgomotului generat de Vânt Auto Tapiterie Usi de Turnare Chederul de Cauciuc de Etanșare Benzi pentru Tesla Model 3

Adaugă o recenzie

{infomodule}

Vă rugăm să rețineți: descriere text este doar în China, dar pentru aceasta, avem video de instalare, am primit produsele, există un cod QR scanați codul pentru a obține video de instalare.Caietul de sarcini:

Tip: Usa Seal Kit Izolate Fonic Cauciuc Benzi Reducerea Zgomotului Generat De Vânt Kit

Stare: Nou

Număr de bucăți: 7 BUC

Culoare: Negru

Material: Cauciuc

Montarea: Pentru Tesla Model 3

Caracteristici:

- De înaltă calitate de Material: Această bandă de etanșare este realizat din EPDM extensibil scobite burete de cauciuc.Rezistent la apa, praf-dovada, o bună rezistență la căldură și frig, de etanșare, flexibil, voce mică.

- Personalizat-Proiectat: ușa mașinii de etanșare din cauciuc banda a fost personalizat-cut special pentru Tesla Model 3. Reduce drastic zgomotul produs de vânt la intrarea în cabină, împreună cu alte zgomote exterioare.pentru Tesla Model 3 Vehicule.

- Reducerea Zgomotului: Asta pentru Tesla Model 3 Usi Seal Kit îmbunătăți etanșeitatea ușii, sunet de izolare și reducere a zgomotului, optimizarea motorului compartimentul de răcire, fluxul de aer, pentru a îmbunătăți efectul de răcire a instalației de aer condiționat în cabină, reducerea de conducere zgomotul vântului, și oferă un cadru de conducere.

- Usor de instalat: Curat modelul cu 3 usi .Șters promotor de aderență pe suprafață.Scoate autocolant roșu de protecție suport de sigiliu.Greu de presă pentru a se asigura că este poate fi instalat ferm.

Pachetul Inclus:

1 Set Etanșare Ușă Benzi

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: 2021 tesla model 3, 3 model, masina izolate fonic, ușa de la mașină de etanșare, 3 tesla, zn6, de reducere a zgomotului tesla model 3, display nissan, sigiliul parbriz, garnitura de cauciuc
Altă Parte Numărul 1
Nume De Brand GISAEV
Numarul Parte 1
Origine NC(de Origine)
Țara/Regiunea de Fabricație China
Articol Greutate 700g
Tip De Material Cauciuc
Caracteristici Speciale Reduce Zgomotul
Element De Lungime 1
Înălțime Element 1
Schimb Numărul Parte 1
Lățime Produs 1

Scrie o recenzie

Produse similare