Oferta

105.77lei

Cuarț Lovibond Cuva ( Lichid Eșantion de Celule ) Lumina Calea 25.40 mm Absorbția de Celule Pentru Comparativă Chromometer 1 / PK

Adaugă o recenzie

Drumul optic: 25.4 mm

Drumul optic lățime: 16 mm

Exterior dimensiuni: 29.5*20*40 mm

Material: sticlă de Cuarț.

Caracteristică:

Acest produs este fabricat de sticlă de cuarț, nu poate rezistent la temperaturi ridicate.Vă rugăm să nu curățat la înaltă temperatură și presiune.

Notă: nu Există cuva poate fi rezistent la temperaturi ridicate de 450℃, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați serviciul cu clienții.Multumesc.

Utilizarea corectă a cuve și măsuri de precauție:

1. În timp ce folosind cuva, cele două translucid suprafața să fie complet paralel la verticală și plasată în cuva de haine, pentru a se asigura că măsurare, lumina incident perpendicular pe suprafață translucide pentru a evita pierderea de reflexia luminii pentru a se asigura că lumina Cheng fix.

2. Cuva este, în general dreptunghiulară, în partea de jos și părțile laterale se face prin sticlă mată, iar celelalte două laturi sunt lipit de sticlă transparentă.

Notă:

1. Atunci când se iau cuva, vă rugăm să atingeți părți din sticlă mată, vă rugăm să acorde o atenție nu atingeți sticla transparenta.

2. Nu atingeți sticla transparenta cu obiecte dure sau murdărie.Atunci când soluția de umplere, la maximium înălțimea cuvei este de 2/3. Dacă nu există lichid rezidual în sticlă transparentă, ușor vă rugăm să adsorbit cu hârtie de filtru, iar apoi utilizați lentile de hârtie sau mătase pentru a șterge.

3. Vă rugăm să nu pune orice substanțe soluție care corodează sticla în cuva pentru o lungă perioadă de timp.

4. Vă rugăm să clătiți cu apă, imediat după utilizarea cuva.Dacă este necesar, vă rugăm să utilizați 1: 1 de acid clorhidric se înmoaie, apoi se clătește cu apă.Vă rugăm să nu puneți cuva pe flacără sau cuptor electric pentru încălzire sau uscare cuptor de copt

Cum să curățați cuva:

1. Dacă apa nu se poate curata la măsurarea soluție acidă, vă rugăm să se spală cu soluție slab alcalină.Dacă apa nu se poate curata la măsurarea soluție alcalină, vă rugăm să se spele cu o soluție de acid slab.Dacă apa nu se poate curăța, atunci când măsura soluție organică, vă rugăm să se spele cu o soluție organică, cum ar fi alcoolul.

2. Din cauza diffrence material de micro cuva, vă rugăm să acorde o atenție nu la macerat în alcool.Vă rugăm să curățați immediataly după utilizarea cu bile de bumbac sau oglinda de hârtie, se usucă, și se păstrează într-un recipient curat sau o cutie pentru următoarea utilizare.

3. Topit cuva poate fi înmuiate în alcool sau soluție acidă pentru o lungă perioadă de timp, și, de asemenea, pot fi curatate cu ultrasunete, dar cu ultrasunete de frecvență ar trebui să fie ajustată la cea mai mică în timpul funcționării pentru a evita ca frecvență excesivă deteriora cuva.

4. Vă rugăm să nu utilizați urmați elemente pentru a curăța sau scrub cuva, soluție alcalină, monede, perie sau orther elemente.

5. Analiza comună acid cromic lichide de spălare nu ar trebui să fie utilizate pentru cuva de curățare, pentru că apa-realizarea cuvei la nivel local va încălzi în lichidul de spălare, provocând cuva cimentat suprafață pentru a sparge și de a fi deteriorate ( cu Excepția pentru cuva-a făcut prin procesul de topire).În același timp, se spală cuva va reține o cantitate de crom, care este absorbit în regiune ultraviolete, acest lucru afectează determinarea conținutului de crom și alte elemente conexe.În general, este recomandat să se spele cu un amestec de soluție de acid azotic și peroxid de hidrogen (5:1) și apoi se clătește cu apă.

Nu există alte specificații în vânzare, dacă aveți nevoie, vă rugăm să faceți clic pentru a cumpăra.Multumesc.

Etichete: incalzitor de cuarț, Baterie 18650 high drain, aa mobil, baterie pkcell, Tub De Sticlă, ph, celula de cuarț, Pkcell, vas de sticlă, lampă de cuarț
Drumul optic 25,4 mm
Numărul De Model 25,4 mm
Material Sticlă de cuarț
Contur Dimensiune 29.5*20*40 mm
Nume De Brand JVLAB
Origine NC(de Origine)
Drumul optic lățime 16 mm
Pachet 1/PK

Scrie o recenzie

Produse similare