Oferta

60.98lei

64.88lei

Raizi 4.5, 5 inch diamant de metal disc de tăiere lama pentru polizor unghiular de oțel, foi de metal, din oțel inoxidabil abrazive instrument cut

Adaugă o recenzie

Raizi 4.5, 5 inch diamant de metal disc de tăiere lama

Raizi metal disc de tăiere este recomandat pentru mai multe tipuri de metal, inclusiv oțel, tablă, oțel inoxidabil, fitinguri, fonta, aluminiu și metale neferoase.Numai o singură roată pentru mutiple material.Diamant lama este proiectat pentru utilizarea în aceleași unelte ca legat discuri abrazive, în același Rpm și furaje forțe.Nu există modificări în setările de operare sunt necesare.

Doua Dimensiuni Disponibile

4.5"/115mm, 5"/125mm pentru 4"/4.5"/5" polizor unghiular

VIAȚĂ LUNGĂ:

Avansată tehnologie diamond oferă durabilitate extremă în tăiere de metal aplicații, ceea ce duce la creșterea productivității, reducerea timpului de nefuncționare, și un cost mai mic per taie în comparație cu subțire lipit de cut-off roți. 1.1 mm grosime.

DIAMETRU DE RETENȚIE:

Metal disc de tăiere se face cu diamante, nu devin mai mici.Adâncimea de tăiere rămâne aceeași pe tot parcursul vieții sale, adică un control mai bun, ajunge și precizie.

MAI PUȚIN PRAF:

Nu este mai puțin miros și praf ca roata nu purta în jos ca și corpuri abrazive.Scântei provin numai din materialul de tăiat.

Testarea Site-Ului

Etichete: genunchi protector 90 cm, metal pârghie de telefon, blocare inox m8, mens troba polo centura, de lux ceasuri simplu, sirena de apă bottlw, monsta x jooheom pin, de lux locurile de europa, becuri cu led-uri 55mm
Numărul De Model cut-off
Numele produsului Disc De Tăiere Metal
alezaj 7/8"(22.23 mm)
Utilizare Uscat de lucru numai
Finisare Alte
Lama Tip Multifunctional Lama
Cerere Exprimate Tron, Barei de Aluminiu, Oțel, Plastic, Piatra, PVC
Grosime 1.1 MM
Dimensiune 4.5, 5 inch
Numărul de Pc-uri 1 buc
Materialul Lama Diamant

Scrie o recenzie

Produse similare