Oferta

36.20lei

Ureche Acupoint Detectarea Primăvară Microsonda Elastic Pen+600pcs Vaccaria Semințe/Magnetic Margele Ureche Masaj Auricular-paster

Adaugă o recenzie

Caietul de sarcini:

Pen Lungime: 13cm aprox.

Pen greutate: aproximativ 30g

Mânerul este de 8,5 CM lungime, 0.7 CM lățime;

Tijă telescopică 4.5 CM lungime, scris de 0,2 CM diam

Conține: 1 buc acupunctura pen, 600pcs Vaccaria Semințe/Magnetic margele ureche paster

Metoda de operare:

1. Prin felul de a deține pix, stilou selectat zona de deschidere.

2. În același putere (rețineți că joacă pen expansiune la scară situația în sus, în jos, la stânga și la dreapta punctului de presiune, de presiune, punct.

3. Boala poate fi localizat în funcție de zonă, cum ar fi migrena, poate fi în tragus laterale 1/3 (regiunea temporală) de a explora puncte de presiune.

4. În funcție de gradul de durere gradul de boala.Durere de simplu grad: simt durerea cu acupunctura poate suporta până la un grad, strigăt de durere, clipi din ochi, se încruntă și 2 grade, striga durerea de nesuportat dodge respins în conformitate cu 3 grade.1 grad reflecta boală ușoară, 3 grade reflecta semnificativă a bolii si faza acută a bolii.

Produs de culoare, deoarece lumina este diferit, unghiul de vizualizare este diferit, rezoluție de afișare este diferit, și de culoare și culoarea reală va avea un anumit diferență!În cazul în care cumpărătorul prieten minte, vă rugăm să nu cumpere!Vă mulțumesc!

Etichete: micro metru set, infraroșu mat, cutie cadou stilou, acupunctura auriculară, masaj stomac, ureche masaj, pen massag, 10buc micro controller, massag, dispar stilou cu cerneală
Material Material Compozit
Nume De Brand doloise
Cerere Corpul
Tip De Element Masaj & Relaxare

Scrie o recenzie

Produse similare