Oferta

32.34lei

64.64lei

ZK50 Original BOBO VR Z4 Z5 VR Căști Stereo BOBO VR pentru 4-6 Telefonul Mobil Bluetooth Controler Mini google VR

Adaugă o recenzie

OBOVR Kotaku Z4 Ochelari de Realitate Virtuală Mobilă Ochelari 3D Magic Mirror 4-a Generație Cap-montat Joc Inteligent Casca

i mportant: 100% Orignal Bobo VR Z4. Ochelari VR Tip: Ochelari VR Compatibil cu : Smartphone-uri Material: ABS, PC Culoare: Alb Compatibilitate Smartphone: 3.5 - 6.0 inch Dimensiune și Greutate Greutate Produs : 0.414 kg Greutate Pachet : 0.820 kg Conținutul Pachetului: 1 x VR CUTIE VR 2.0 Ochelari 3D, 1 x Ochelari Pânză de Curățare

1.Dacă acest bobovr original ?

Promitem tuturor produselor noastre în nostru sotre este original și de brand nou !

2.Ce e bobovr z4 ochelari 3d ?

Ochelarii 3D este un fel de dispozitiv de a ne ajuta să bucurați-vă de 3D film / joc cu telefonul nostru .bobovr este una dintre cele mai bune brand în china , lentile și structura este foarte bun !

3.Ce fel de telefon functioneaza cu element ?

Funcționează pentru toate 4'-6" smartphone-ul", cu o Lățime de mai puțin de 82mm, lungime mai mică de 160 mm, grosimea nu mai mult de 10mm .

4. Cum să utilizați ?

Descărcați app vr (dacă nu puteți găsi vr app , vă rugăm să ne contactați ) la telefonul dvs. , deschideți video 3d , apoi pune telefonul în vr cutie , pentru a regla lentilele , vă puteți bucura de filme 3D .

5.Ce e FOV de BOBOVR Z4 ?

120 de grade FOV mare câmp de vedere, adoptă Japoneze importate PMMA lentile, cu 35mm focus arată o vedere reală , face să vă bucurați-vă de cinema privat .

6.E pentru căști este stereo ?

Da, Puternic si sunet Stereo !

Built-in stretchable jack de 3,5 mm căști, cu moi de spuma de memorie pentru anulare a zgomotului.Sunet captivantă și 3D vision sunt integrate, oferă o experiență excelentă

40mm cu diafragma adoptă animale de COMPANIE material .

7.Ce e butonul de pe partea de jos a folosi pentru ?

Butonul din partea de jos suportă o cheie a răspunde la apelurile telefonice și volumul de control și susține următorul cântec funcționare .

8.Se acceptă miopie ?

Da , Potrivite pentru persoanele în termen de 0 - 800 grade de miopie, și 0 - 400 de gradul de hipermetropie

Reglabil elevul se potrivesc pentru diferiți utilizatori , aceasta înseamnă că, dacă sunteți de miopie sau hipermetropie , puteți să-l utilizați fără a purta ochelari .

9. Controler de la distanță pot juca jocuri ?

Telecomanda poate juca normal de android jocuri și câteva jocuri vr , deoarece cele mai multe de joc vr va utiliza Giroscop telefonului tău pentru a juca .despre sistemul ios , este un sistem închis , orice gamepad nu poate controla ios complet , putem play/stop/vol+/vol - de pe ios sistem .

10.Cât despre pachetul ?

În scopul de a vă oferi protecție de 100% din achiziționarea de ochelari și de a salva, de asemenea, de tone de costul de transport maritim pentru inutil pachet grele ,vom actualiza transport în aerul umplut coloana sac pachet ca in poza urmatoare .

Etichete: am zoom, cască vr, bobovr, vive, vr pentru adulți, earphon, vr, ar sticlă, htc vr, ochelari de realitate virtuală lume
Ochelari 3D de Tip Realitatea Virtuală
Tip Senzor NO
Dispozitiv Compatibil Desktop-Ul/Laptop-Uri
Controlere No
Nume De Brand mixsight
Certificare CE
Experiență De Vizualizare Captivantă
Tip binoclu
All-in-one Ochelari de Realitate Virtuală Da
Origine NC(de Origine)
Numărul De Afișare DUAL

Scrie o recenzie

Produse similare