Oferta

84.21lei

93.56lei

Lemn Vechi Model Textura Acrilice Ceas De Perete Lemn Rustic Cabină Țară Perete Decor Acasă Mișcarea Tăcut Tipărite Ceas De Perete Ceas

Adaugă o recenzie

Acrilice Modern Ceas De Perete

Fiecare secundă contează!Un interesant și practic accent în orice cameră, acest unic, de înaltă calitate Ceas de Perete servește ca o bucată declarație, crearea unui mediu personalizat.Dacă aveți un alt design în minte că ți-ar plăcea să văd în casa ta, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne, ca ne-am face comenzi personalizate cu mare placere!

Caietul de sarcini:

Toate ceasurile sunt realizate din 12 inch (30 cm) de înaltă calitate acril placă.Eco-materialul prietenos.De Metal De Aur Ceasuri Mâinile Atașat Alimentat cu 1 baterie AA (NU sunt incluse).Notă: vă Rugăm să folosiți un carbon baterie.

MECANISM DE CEAS:

Noi folosim de înaltă calitate plutitoare tăcut echilibru mecanisme.Nu am vrea să deranjeze somnul.Noapte bună de somn este de mare importanță pentru noi.

AMBALARE

Ceasul este trimis într-un material durabil, estetic ambalaje din hârtie reciclată.Totul este profesional înfășurat, vom folosi polistiren interior de protecție distanțiere pentru ca produsul să reziste tuturor provocărilor în timpul transportului :).Vom face toate eforturile pentru a face coletul a ajuns la destinație cât mai curând posibil și nevătămat.

O gamă largă de aplicații:

Imprimate profesionale Tech face ceas de perete de culoare luminoase, non stins.Ceasul poate potrivi pentru camera de zi, dormitor, bucatarie, casa, sala de mese, hotel, birouri, Scoala, studiu, biblioteca, magazin, bar, cafenea și etc

Bun Venit Personalizat Pentru

CA IDEE, DAR NU-MI PLACE DESIGNUL?HAI SĂ FACEM UN NOU IMPREUNA! – Doar să ne spuneți ce doriți să vedeți pe site-speciale de ceas și ne va pregăti un nou design pentru tine.Echipa noastra de design va schița ceasul în cele mai multe cazuri, în termen de 24 de ore.Veți fi capabil să-l revizuiască, să comentați și să ceară revizuirea (dacă este necesar) până când sunt pe deplin mulțumit cu design-ul.

Etichete: mult lemn ceas de perete, eta cuarț circulație, stil rustic, cat ceas de perete, bărbați ceas, ceasuri de perete moderne, ceas de perete mare stație de, decor loft, ceas de perete, ceasuri de perete
model rezumat
Tip Display Ac
Diametru 30cm
Corpul Material Plastic
Ceas De Perete Tip Acrilice Ceas De Perete
Tip Ceasuri De Perete
Material Acril
Lungime 300mm
Stil Scurtă
Lățime 30cm
Combinație Separă
Caracteristică Stil Antic
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Forma circular
Aplicabile De Plasament Camera De Zi
Nume De Brand Vinil Ceas
Numărul De Model TMCY-032

Scrie o recenzie

Produse similare