Oferta

96.00lei

102.15lei

DYKB 1MHz - 3.5 GHz Zgomot Generator de Semnal Zgomot Sursa de Spectru Simplu de Urmărire Sursă de interferențe de val în Picioare de pod

Adaugă o recenzie

FIERBINTE

1 ~ 3.5 GHz Zgomot Generator De Semnal Zgomot Sursa De Spectru Simplu De Urmărire Sursa

Descriere: Caracteristici:

Zgomotul generator de semnal utilizeaza un special dioda Zener pentru a genera zgomot alb în defalcarea de stat la ieșire amplificat.Se poate face spectrului de urmărire sursa, sursa de interferență.

Gama de frecvență: 1MHz ~ 3.5 GHz

Tensiune de alimentare: + 12V

Acest produs nu include adaptorul de alimentare, priza de putere pentru exterior cu diametrul de 5,5 mm, cu diametrul de 2,1 mm.Pentru că acum adaptorul de alimentare compatibilitate prea mult singur low-cost produs de calitate este dificil să se garanteze, într-adevăr nu doresc să dețină lucrurile acestea nu pot garanta pentru toată lumea de a utiliza.Deci în produs nu mai avem cu adaptor de alimentare, dar va fi echipat cu un tip șurub adaptor pentru a facilita utilizarea de putere.

Din cauza prețului ridicat al analizor de rețea, nu există nici un analizor de spectru atât de ușor pentru a obține.Acest copil a rezolvat problema.

Este măsura direct pasiv produs S21 parametri, și apoi conectat la val în picioare pod poate măsura val în picioare parametri.Este majoritatea de entuziaști de radio dezvoltare și măsurare a armei.

Semnal de ieșire de acoperire 1MHz ~ 3.5 GHz, Datorită stabilității amplificator sufoca În scopul de a avea grijă de înaltă frecvență frecvența, amplitudinea este mai jos 1MHz

Uită-te la partea de jos a produsului măsurat și curba măsurată filtru măsurată S21 curba:

Conținutul Pachetului

100% De Brand Nou

1 xNoise Generator de Semnal Zgomot Sursa de Spectru Simplu de Urmărire Sursa

Transport :

Tara

Timp de livrare Zile lucratoare (nu inclusiv de vacanță) 5-7 8-10 11-14 15-19 20-22 >25 Zile Lucrătoare + sâmbătă + duminică 5-9 10-14 15-20 21-25 26-30 >35 Statele Unite ale americii Rate (element ajuns) 9% 50% 21% 13% 7% Rambursare sau Retrimite Regatul Unit Rate (element ajuns) 10% 62% 20% 3.5% 4.5% Rambursare sau Retrimite Australia Rate (element ajuns) 23% 50% 13% 8% 6% Rambursare sau Retrimite Franța Rate (element ajuns) 1.5% 20.5% 45% 23% 10% Rambursare sau Retrimite Germania Rate (element ajuns) 5.5% 25% 35% 19% 15.5% Rambursare sau Retrimite

Canada

Rate (element ajuns)

0.0%

44 %

35%

18%

3%

Rambursare sau Retrimite Spania Rate (element ajuns) 1.5% 25% 50% 14% 9.5% Rambursare sau Retrimite Plata :

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj ebay.

Vom răspunde în termen de 48 de Ore.

Restituire&Reship: Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să urmați bun eBay practică să ne contactați prin mesaj ebay înainte de a pleca

orice feedback-ul.Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător.

Am răspuns mereu la ebay mesaje în termen de 1-2 zile lucrătoare.Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați ebay mesaj.doar am răspuns ebay mesaj, nu trimite e-mail.

Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele.Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs.Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta.

Contactați-NE::

Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați prin mesaj ebay(nu e-mail).Răspuns în termen de 24 de ore.

Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar,

noi nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.

Etichete: jammer wifi, rezervor urmări, eeprom arduino, chassi rezervor, monitorul bateria, at24c256, generator sinus, de sex masculin de la robinet, icl8038 kit, destop
Compatibil Marca/Model NICI unul
Nume De Brand DYKBmetered
Tensiune De Alimentare + 12V
Semnal de ieșire de acoperire 1MHz LA 3.5 GHz
Gama De Frecvențe 1MHz ~ 3.5 GHz
amplitudinea este mai jos 1MHz
Numărul De Model 00

Scrie o recenzie

Produse similare