Oferta

31.08lei

36.57lei

DIY 120 buc\mulțime de 3mm Rotund 2x3x4 Bec LED Margele Ice Blue Rainbow Pentru Cherry Gateron Kailh MX Switch-uri Mecanice Tastatura

Adaugă o recenzie

Detalii

1.Acest margele de led-uri sunt, în principal pentru tastatură mecanică DIY,puteți să-l utilizați pentru orice MX tastatură mecanică care sprijină adăugarea de led-uri.Nu numai Cherry Gateron Kailh MX switch-uri pot folosi switch-uri MX tastatură care susțin LED poate folosi.

2.Există mai multe culori pentru opțiuni.Curcubeu mijloc rapid intermitent rapid rainbow led,curcubeu lent înseamnă intermitent încet rainbow led-uri.

Purple led-uri bec este de culoare inchisa, care nu este atât de luminos,dacă vă pasă de ea,pls nu pentru ea.

Dacă doriți 2x3x4 piff bec led,pls lasa-ne un mesaj dacă culoarea pe care doriți este disponibil.

3.Dacă vă construi keyboard-te,120 buc poate fi suficient pentru tastatura sub 110 chei.Costul de transport este mare în comparație cu led-cost,deci 80 buc sau 60 buc este aproape la prețul cu 120 de pc-uri,asa ca vom vinde 120 de pc-uri direct și cele suplimentare pot fi la fel de înlocuitor în viitor.

4.Pachet: Vom alege led stabil în cutie înainte de a trimite să-l protejeze.

5.Cum pentru a adauga led-uri pentru tastatură mecanică

Aruncă taste,te șuruburile afară și a obține PCB bord de la tastatură.Apoi folosesc ciocane de lipit electrice pentru a adauga led-uri.Pentru detalii,pls du-te pe BBS pentru a afla mai multe.

Etichete: curcubeu de sus, tastatura mecanismele, comutator cu cheie tester, kailh comutator, centrul de capace, cherry mx blue, comutator tastatură, gateron, keycap pbt, teclados mecanicos
Tastatură Full Size No
Tip Cu fir
Pachet Da
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Tip De Interfață USB
Cerere Desktop
Stil multimedia
Axa Corpului De Brand Cherry Gateron Kailh
Limba engleză
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model led
Operațiunea Stil Mecanice
Tastatură Standard 108 Chei

Scrie o recenzie

Produse similare