Oferta

45.85lei

56.58lei

Rășină De Animale Decor Ambarcațiuni Multifuncțional De Colectare Statuie Durabil Ornament Casa Living Decorul Camerei Cadou Figurine 2021

Adaugă o recenzie

Puncte:

1、Rasina de Artizanat: în Funcție de rasina de artizanat, această rășină statuie decor adoptă de înaltă atracție și largă funcția de decorare.

2、Pictate de Mână: Fiecare decor este pictata de mana pentru a se asigura că fiecare detaliu și culoare sunt folosite în mod corect, și este durabil.

3、Reale Dimensiune: dimensiunea de această rășină decorarea animale este de aproximativ 12cm/4.72 inch, de mici dimensiuni,care poate fi ușor de transportat peste tot.

4、de Înaltă calitate Material: Făcute de mână-pictat de înaltă calitate, rășină, o astfel de atractiv rășină animal decor poate obține de mare popularitate în viață.

5、Potrivit pentru: Potrivit pentru petreceri, baruri, divertisment și joc cool locuri, film și televiziune elemente de recuzită.Produse speciale pentru petreceri.

Caietul De Sarcini: Nume: Animal Statuie

Material: rasina

Dimensiune: aproximativ 12cm/4.72 inch

Lista De Ambalare:

Animale Statuie*1

Notă:

Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: casa de turtă dulce oregon, tin figurine, figurine fân, 80mm rășină, casa de turtă dulce decoratiuni, statuie decor design, roz câine statuie, casa de turtă dulce ns, statuie mare de design, abanos rășină
Cerere Decor universal
Origine NC(de Origine)
Stil Europa
Material Rășină
Numele Animale Statuie
Tema Animale
Dimensiune about 12cm/4.72inch
Este Dispozitiv Inteligent No
Lista De Ambalare Animale Statuie*1

Scrie o recenzie

Produse similare