Oferta

75.50lei

175.57lei

V9 Audio placa de Sunet Setați audio Externa pe USB Adaptor Microfon Cască Streamer Difuzat Live Accesorii pentru PC Telefon pe Calculator

Adaugă o recenzie

V9 Studio Audio placa de Sunet 3.5 mm Microfon Cască Live Broadcast Bluetooth Adaptor de Sunet pentru Telefon Computer

Caracteristică:

1. Multi-funcția de reglare placa de sunet, funcții complete, operație simplă, ușor de utilizat, built-in baterie cu litiu.Universal pentru telefoane mobile și computere.

2. Reglabil joasă/medie/Înaltă teren, teren Mare face sunetul plin și limpede, cu un sentiment de penetrare, orientul teren face sunetul ray mai stabil, iar bass-ul este curat și transparent.

3. O cheie de eliminare a sunetului original, eliminând în mod eficient original voce, sunetul este mai clar și mai penetrant în timpul transmisiunea în direct.

4. Bluetooth wireless acompaniament, apăsați butonul Bluetooth după alimentare, indicatorul luminos se aprinde intermitent rapid, porniți Bluetooth a telefonului pentru a găsi "FRJ-VORBITOR" pentru asociere și indicatorul luminos se aprinde lent cu intermitență după ce conexiunea este de succes.

5. 8 mare live, modul de difuzare, 8 moduri poate fi schimbat cu un singur buton, ușor să se ocupe cu diverse ocazii, să-ți fie mai profesionist în transmisia live.

6. 12 tipuri de electronice ton, de nivel profesional electronic de reglare ton, personalizate și personalizate de diferite electronice apel, schimbare sunete diferite.

7. 14 tipuri de încălzească atmosfera efecte de sunet, poate de viu și exprime starea de spirit a trăi player prin atmosferă.

8. Profesionale frumoasă, o cheie de schimbare de voce.

8. Profesionale bel canto, o cheie de schimbare de voce.

9. Recunoaște automat de sunet, mod inteligent de a reduce volumul de muzica de fundal.

10. Monitor în timp Real pentru căști.

11. Suport telefon mobil dual difuzat live, care poate fi conectat la două platforme în același timp, pentru telefon mobil dual difuzat live (cu Bluetooth acompaniament).

12. Suport dual microfon de live broadcast.

13. Sprijin cele mai multe telefoane mobile, tablete, calculatoare, laptop-uri și alte dispozitive compatibile cu cele mai multe Aplicații de pe piață.

Caietul de sarcini:

Model: V9

Material: Metal

Culoare: Negru

Sistem De Canale: Dual Channel

Ieșire Rata de Eșantionare: 32KHz

Aplicabile: Acasă/În Aer Liber

Metoda De Instalare: Extern

Interfata Audio: 3.5 mm

Baterie: Baterie Reîncărcabilă Litiu-Ion

Capacitate acumulator: 1200mAh

De încărcare: 5V/1A

Lungime cablu: 1m/3.28 ft

Dimensiune produs: 211.5 X 170 X 38mm/8.33 X 6.69 X 1.5"

Dimensiune ambalare: 225 X 165 X 47mm/8.86 X 6.5 X 1.85"

Greutate produs: 476g

Greutate pachet: 626g

Notă:

1. Produsul include doar live sound card si cablu de încărcare și acompaniament cablu.Alte accesorii prezentate in imagine NU sunt incluse.Vă mulțumim pentru înțelegere!

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

3. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Placa De Sunet

1 X USB Cablu de Încărcare

1 X Cablu Direct

1 X Acompaniament Cablu

1 X Manual De Limba Engleză

Etichete: placa de sunet usb isk, placa de sunet usb 41, buton de control al volumului, acemic microfon, oamenii de calculator, ios interfață audio usb, intervenție placa de sunet usb, earphon, putere de cărți de dragoste, uretra
Numărul De Model Placa De Sunet
Pachet Da
Canale 2
Certificare NICI unul
Tip De Interfață USB
Origine NC(de Origine)
Tip Extern
Nume De Brand ALLOYSEED

Scrie o recenzie

Produse similare