Oferta

76.64lei

97.02lei

Baterie auto Tester Masina Vehicul Digital LCD Test Baterie Analizor Automat de Sistem Analizor de Tensiune de CCA Test Diagnostic Tool

Adaugă o recenzie

Material: plastic

Dimensiune: aprox. 12,5 X 6,5 X 3 cm/4.92 X 2,55 X 1.18 inch

Greutate: aprox. 362g

Caracteristică:

1. Produsul are o calitate stabilă, este de agitare-rezistență și portabil.

2. Bazat pe reflecție solară principiu, toate indexurile de baterie sunt analizor de speciale de curent alternativ semnale care duce la foarte precisă a rezultatelor testării.

3. Testarea continuă nu va deteriora bateria, siguranța este garantată.

Caietul de sarcini:

4 precisă a indicilor de analiza baterie: Tensiune, rezistență, CCA, starea bateriei.

Domeniu de aplicare: 12V plumb-acid baterie

Testarea continuă nu va deteriora bateria, siguranța este garantată.

LCD cu iluminare din spate.

Indicele de mai jos graficul de bare de pe ecran arată capacitatea bateriei care are indicație variază de la 0-100%.

Indicația de mai jos bar grafic arată mai mică decât 40%, acesta este definit ca bateria placa este rupt sau prea vechi, bateria trebuie să fie înlocuită.

Indicație arată între 40%-60%, bateria este veche, de înlocuire ar putea fi luate în considerare.

Indicație arată între 60%-80%, bateria este funcțional.

Indicație arată între 80%-100%, bateria este în stare bună.

Pachete:

1 X Baterie Tester

1. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Elemente

vor fi expediate în termen de 3-7 zile lucratoare de la clienții plătesc pentru.Pentru că avem mii de ordine de zi cu zi.Avem nevoie pentru a aranja transportul cu un ordin de un ordin.Vom trimite produsele la tine ASAP.

2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3. De obicei durează aproximativ 20-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie(pentru zone izolate,este posibil să dureze un pic de timp).Între timp,puteți alege DHL Express pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență.

4. Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți,vă rugăm să returnați-l returna în termen de 10 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral banii,upone primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

4. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rugăm să contactați-ne poze reale dintre elemente si va vom returna banii.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Dacă primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscător dacă ați lăsa de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar,ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 Stea la 3 Stele Feedback-ul,vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Etichete: circuit auto, baterie laptop tester, digital baterie tester review, digital de încărcare a bateriei tester, digital tester baterii, încărcător de baterie hp, Baterie de 12v monitor, auto tech, auto tester, încărcător de baterie notebook
Tip Vehicul Baterie Tester
Numărul De Model tester baterie
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Nume De Brand VKTECH

Scrie o recenzie

Produse similare