Oferta

251.19lei

264.41lei

M. 2 cheie M NVMe placa Grafică Extern Stand Suport cu PCIe3.0 x4 Coloană de Cablu 25cm 50cm 32Gbs Pentru ITX STX NUC VEGA64 GTX1080ti

Adaugă o recenzie

ADT-Link-ul PCIe x16 cu M. 2 NVMe eGPU Adaptor

Nume de Brand: ADT-LINK

Model produs: R43SG

Lungime cablu: 25 cm, 50cm

ADT R3G serie-Număr Descriere:

EMI de Protectie cu Polimer conductor

Extenderul utilizeaza cele mai noi materiale pentru ecranare EMI cu cinci unic cablurile plate design.Aceasta tehnica permite fiecare cablu sa fie complet acoperite de interferențe electromagnetice de protectie cu polimer conductor de protecție împotriva intrare sau de ieșire a emisiilor de frecvențe electromagnetice, reduce disconfortul și degradarea pe performanță, și de a reduce greutatea extender.

Lungime Cablu Descriere:

R3G serie lungime cablu are 25 cm sau 50 cm, pot fi selectate următoarele este linia de lungime de 50 cm.se referă la albastru dimensiune de figura de mai jos.

Alimentare Descriere:

Sprijinirea alimentare este DELL 8-pin 12V/18A/220W, sau standard SURSEI de alimentare.Sursa de alimentare trebuie să fie pregătit de către cumpărător sau achiziționate separat.

Foto:

24P_ATX și 4P_CPU putere de intrare, 8P_GPU puterea de ieșire.

Produs accesorii, închisă cu următoarele placa grafica cablu de alimentare de mai jos

SW1, Putere Forțat Comutatorului de Pornire, 1 pentru pornirea automată, 2 forțată pornire, vă rugăm să taie la 1 pentru pornirea automată.

SW2, PERST # întârzierea semnalului comutatorului, 1 întârziere 2.2 secunde, 2 întârziere 4,5 secunde, cu eGPU software pentru grafică compatibilitate card de optimizare, software-ul curent nu acceptă, va rugam taie la 1

SW3, CLKRUN # întârzierea semnalului comutatorului, 1 este închis, 2 este amânată pentru 9 secunde, cu eGPU software pentru grafică compatibilitate card de optimizare, software-ul curent nu acceptă, va rugam taie la 1

J1, PERST # întârzierea semnalului comutatorului, deschide pentru a DESCHIDE funcția de întârziere, SCURT pentru a închide funcția de întârziere, software-ul curent nu are suport, vă rugăm să introduceți capac punte SCURT.

J2, CLKRUN_Capacitance Întârziere, în prezent, software-ul nu are suport, doar pentru R&D ingineri plug-in capacitate de ajustare întârziere de testare.Este nevoie de aproximativ 2.2 secunde pentru a introduce un condensator de 1uF, 5 secunde pentru a introduce un 2.2 u condensator, și așa mai departe.

Pași de instalare:

1. Instalați hexagonale cupru pilon și se introduce placa grafică în PCIe x16.Șurubul este strâns, astfel încât placa grafică nu se va agita sau cadă.

2. Instalați sursa de alimentare ATX sau DELL alimentare, inclusiv placa grafica cablul de alimentare ar trebui să fie, de asemenea, conectat, după instalat, DELL alimentare se va aprinde lumini portocalii.

3. Aveți posibilitatea să conectați în M. 2 de cablu atunci când computerul este oprit.După alimentare, de alimentare ATX va porni automat ventilatorul la rândul său.Dacă utilizați DELL power supply, lumina verde se va aprinde.În acest moment, R3G bord se va aprinde două lumini verzi.Sistemul va recunoaște cardul automat.Vă rugăm să instalați driverul de placă grafică.Instalarea procesului de conducere poate solicita să reporniți computerul.

4. termina.

Etichete: adt link, intel nuc, atx sta, pcie riser, grafic verticale, rx vega, egpu, egpu thunderbolt 3, 1080ti 11ro, nvme coloană
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model R43SG
Tip PCI-E Coloană
Nume De Brand ADT-Link
Pachet No

Scrie o recenzie

Produse similare