Oferta

69.81lei

89.49lei

Rafinat Rășină Leopard in Miniatura Manual Stras Pantera Figurine animale Sălbatice Podoabă Cadou și Ambarcațiuni Breloc Accesorii

Adaugă o recenzie

1. Descriere: Rafinat Leopard in Miniatura Manual de Rășină și Stras Pantera Figurine animale Sălbatice Podoabă Cadou și Ambarcațiuni Breloc Accesorii .

2. Materiale: de protecție a Mediului rășină.

3. Culoare: S a devenit un argint și de aur .

4. Dimensiuni(cm): Aproximativ 26(Lungime).

5. NW: Aproximativ 0,35 kg.

6. Măiestrie: Manual de sculptură și prin galvanizare.

7. Aplicație: D ecoration, colecția de artă, aprecierea, cadou, zi de naștere, Mașină de Decor, de afaceri, suveniruri și festivalul de sărbători etc.

8. Locul de Origine: China.

Imagini Care Arată:

Pentru mai multe figurine și miniaturi, te rog !

Despre ambalare:

Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.

Despre transport:

Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.

Despre înlocuire sau returnare de produs:

Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului.Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima).Vom înlocui pentru tine, fără a ezita.Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.

Drept de returnare a produsului.După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic.Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului.Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.

P. S.: Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.

Note: Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere!Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, în vânzării sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.

După cum știm că nu există nimic perfect în lume.Acest pradator nu este perfect, există, poate, câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume.Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Etichete: rășină om de zăpadă, mare păun figurina, miniatura câini de talie, Leopard, decor pantera, figurine de sticlă de oameni, cheie lanț, chaga ciuperci, miniatur casa, Bullet
Element Nume Leopard Sculptura Pantera Statuie Animal Sălbatic Decor Ghepard In Miniatura
Dimensiune About 26cm(length)
N. w. despre 0.35 kg
Material Rășină
Măiestrie Manual de Sculptură și prin Galvanizare
Nume De Brand ZHENGHAN
Cerere Poziția suprafață plană
culoare Argint și aur
Stil Modern
Funcția Decorare, Cadou, Colecție de Artă și Suveniruri etc.
Locul De Aplicare Acasă, la Birou, Cafenea, Bar, Hotel, Magazin de Fereastră și Restaurant etc.
Tema Animale
Personalizate Da

Scrie o recenzie

Produse similare