Oferta

81.36lei

101.70lei

Tracker vehicul Releu GPS MV730 GPS Tracker Auto în timp Real Taie Combustibil ACC Localizare Vibrații Depășirea vitezei de Alertă 720 upgrade App Gratuit

Adaugă o recenzie

MV730 compara cu MV720

Platforma și aplicații mobile

Durata de viață gratuit site-Ul:

http://www.micodus.net Mobile

aplicație: scanați codul QR de pe imagine și de a descărca aplicația mobilă.Conectați-vă cu ID-ul dispozitivului (de mai sus dispozitivul autocolant) numărul și parola; (original parola: 123456. Puteți schimba).

Ușor să se ascundă

MV730, se pare ca un releu, dar de fapt este un dispozitiv de localizare.

Despre rețeaua de banda GSM: 850/900/1800/1900 MHz; dispozitivul poate fi utilizat în țara dumneavoastră, cu excepția aceste țări: statele UNITE ale americii, Australia, Noua Zeelandă, Coreea, Japonia, Canada, Singapore, China, Taiwan

Urmărire în timp Real

Putem cere timp real informații despre locația dispozitivului folosind platforma de aplicații mobile (Micodus) și SMS-uri.

Metoda de urmărire: GPS + LBS + GLONASS

Comanda SMS: G123456 sau în cazul în care

Control de la distanță

Putem controla de la distanță dispozitivul nostru, și atunci când cineva vrea să fure o mașină, putem de la distanță deconectați circuitul de ulei circuit.

Despre ulei

Atunci când trimiterea de ulei de tăiere: 555;

Dispozitivul va executa ulei de comanda tăiat;

(Când viteza depășește 20 km / h, această comandă nu va fi executat immediately.By aplicarea de ulei și oprirea ulei (2 interval de secunde), viteza va încetini.

La o viteză mai mică de 20 km / h.Dispozitivul va execute pe deplin de combustibil cut comanda.)

De mână automată

Aparatul va intra automat în mână statut după ce opriți motorul.

Tensiune de operare 10-40 V

Acesta poate fi aplicat la diferite masini;

De exemplu: masina, motocicleta, camion, taxi, autobuz.

Starea de Detectare ACC

După conectarea ACC linie, la distanță determina starea de motorul masinii tale.

Semnalizare

După activarea acestei funcții, puteți pre-configurați distanța de circulație de alarma, apoi, cât mai curând ca masina ta a fost mutat la această distanță sub oprire a motorului de stare, puteți obține informații de alarmă prin SMS, apel și de aplicare.

Set geofence

După ce a stabilit una sau mai multe zone specifice (acasă, companie), aparatul iese sau intră în această zonă, vom primi un mesaj de alarmă.

Cărți despre istoria de redare traseu

Putem verifica calea de istoria masinii printr-o aplicație mobilă sau platforma de autentificare, puteți solicita date în termen de 180 de zile!

Alertă De Viteză

Această alarmă funcționează numai în continuă modul de poziționare.Atunci când viteza de dispozitiv depășește viteza care le-ați configurat, acesta va trimite mesajul "viteza de alarmă!" pe admin numărul

Semnale de vibrații

Folosit în principal pentru anti-furt de vehicule, atunci Când vom primi o alarmă, avem nevoie pentru a verifica masina la timp.

Taie firele de alarmă

Când cineva vrea să taie linia de dispozitiv, putem primi imediat o alarmă pentru a preveni furtul.

Modul de somn

Când activați această funcție, aparatul poate intra în modul de repaus și apoi salvați acumulatorului masinii.

Modul de aplicare (I) loc capacul, introduceți o cartelă NANO SIM de sprijin rețea GSM / GPRS în slot și asigurați-vă că cip parte este ridicat (II) Conectați cablul, urmați imagine (III) Set admin numărul de trimiterea de SMS-uri de comanda pentru cartela sim din interiorul dispozitivului De exemplu: admin123456 + 86186 *** (+ 86186 *** trebuie să fie numărul dvs. de telefon) (IV) APN set: CMN APN123456 (vă rugăm să folosiți locale APN în loc de CMNET, dacă nu știți conținutul APN, trebuie să contactați furnizorul cartelei SIM)

Despre uleiul funcția de oprire: Cum pentru a conecta linia de pescuit, aveți nevoie pentru a găsi un profesionist pentru a instala, în caz contrar uleiul de tăiere funcție poate să nu funcționeze. 1. Standard de alimentare al acestui aparat este de 10V-50VDC, linia roșie este polul pozitiv al sursei de alimentare, iar negru este polul negativ al sursei de alimentare; atunci când instalarea negative pol de putere, vă rugăm să selectați-sol sau sol separat și nu împărtășesc cu alte fire; 2. Uleiul închide linia de control (verde / albastru linie) este conectat la pompa de ulei linie.Off de Stat: 12 V este necesar pentru linia de alimentare atunci Când uleiul funcția de tăiere nu este disponibil, verificați: 1. Are utilizare dispozitiv de poziționare GPS, dacă după o așteptare de combustibil taie comandă să aștepte, dispozitivul va răspunde la comandă; 2. Dacă dispozitivul gps nu are semnal, după trimiterea ulei taie comanda, este nevoie de cel puțin 1 minut pentru dispozitiv pentru a executa comanda.Vă rugăm să așteptați câteva minute.

Informații Despre Produs

Etichete: gp tracker, traker, mini localizator gps mini, navigare gps, evacuare zontes, tracker d, masina pentru autocolant, 12 v releu, vehicul de urmărire gps, tracker
Nume De Brand AUTOPMALL
Dimensiunea Ecranului Sub 2 Cm
Modulul Gps Da
Sensibilitate GPS -159dBm
Caracteristică Specială 1 Ușor de instalare, Tăiat de Combustibil, Șoc Alarma, Ilegal liniei de alertă
Element Dimensiune 31(L) x 31(W) x 57(H)mm
GPS tip GPS Tracker
Afară De Putere 0.46 W
baterie de rezervă reîncărcabilă 3.7 V 80mAh Li-ion
Tensiune De Operare 10-40V DC
Caracteristică Specială Control De La Distanță
De rețea și de Frecvență 2G GSM/GPRS; 850/900/1800/2100Mhz
Caracteristică Specială 2 ACC Starea de Detectare, Tractari auto Alert, Auto Braț
De Viață A Bateriei 30 De Ore Și Până
Timp De Garanție un an
Tensiune 12V
Numele Modelului MV730
Greutate Unitate Principală 29.3 g
Software-Ul De Urmărire Viata Timp Liber; iOS & Android APP

Scrie o recenzie

Produse similare