Oferta

42.96lei

HK0912 Rulmenți cu Ace 9*13*12 mm ( 10 Buc ) Trase Cupa Rulment cu Role Ac HK091312 TLA912Z

Adaugă o recenzie

RULMENT CU ROLE AC!TRASE CUPA AC ROLE DE RULMEN?

Inelul exterior al trase cupa rulment cu role ac este lovit cu oțel de înaltă calitate, foaie.Inelul exterior are perete subțire.

Trase cupa rulment cu role ac are caracteristicile de mică a secțiunii radiale zona, de mare capacitate de încărcare, mai puțin inerție și economice fabricație.Este potrivit pentru mici înălțimea secțiunii, sau atunci când alezajul carcasei nu este folosit pentru calea de rulare, acest tip este recomandat să folosiți.Lagărului este montată în alezajul carcasei sub o anumită presiune, fără alte poziționarea axială.

Trase cupa rulment cu role ac, în general, are diametrul arborelui de drept intern raceway.Cu toate acestea, buna LR tip inel interior pot fi utilizate în conformitate cu cererea de stare.

Trase cupa rulment cu role ac a două structuri-cu opritor și cu plin de ace.Acestea sunt împărțite în tip deschis și închideți-end de tip.Structura cu retinere are un singur inel de etanșare și inel de etanșare duble.Structura cu plin de ace are o mare capacitate de încărcare.proprietățile produsului model caracteristici Structurale HK Perforat tip trase cupa rulment cu role ac HK...RS Lovit cupa rulment cu role ac, pe o singură față cu inel de etanșare HK...2RS Perforat tip trase cupa ac role de rulmen față-verso centura sigilii BK tip Sigilat trase cupa rulment cu role ac BK...RS Sigilate tip trase cupa rulment cu ace cu inel de etanșare pe o parte de Tip Ac de rulment Model HK0912 Brand-as fi intrebat Fw (mm) 9 mm Material otel Crom D (mm) 13mm Sigiliu de tip Deschis/sigiliu C (mm) 12mm rata de Precizie P0, P6, P5, sau cum a solicitat Pachet 10buc

dimensiune produs

imagine de detaliu

BK

HK

Plată și de transport maritim 1.Plata: T/T, Western Union metodă sunt acceptate

2.ambalare: industria de ambalare, în afara standerd cutie de carton.

3.Transport : Prin Expres Internațional ( DHL, TNT, UPS, Fedex... ) sau de mare, vom alege cea mai bună și mai ieftină metodă de bază la situația ta.

4.Timp de livrare: în termen de 7 zile de la plata , depinde în principal de cantitatea de care aveți nevoie.

Măsuri de precauție

Rulmentul cu ace are o mare capacitate de asumare și este potrivit pentru montare suport de structura cu dimensiuni limitate.Suprafața jurnalul este intarit ca suprafata de rulare, iar rulmentul este presa de montat pe scaunul de gaură fără axial de poziționare.

Rulment ar trebui să fie umplut cu o cantitate adecvată de grăsime înainte de instalare.În condiții normale, nu este necesar să lubrifiați din nou după asamblare.BK rulment este utilizat pentru sprijinul acordat de revista, fără proeminente end.Fața de capăt este închis pentru etanșare și poate rezista mică mișcare axială.

FEEDBACK-ul

Atunci când primiți produsele noastre și speranța de a obține dvs. de rating de cinci stele, plus fotografii de produs, mai târziu achiziții va oferi reduceri suplimentare.

Etichete: rulment diametru, rulment interior, rulment cu role ac 30mm, 12 6 rulment, rulment diametru interior, rulmentul cu ace de dimensiuni, 8mm, 8mm diametru interior rulment, ball bearing cage, 20x47x14 rulment
Model HK0912
locul de origine China
Numărul de Rând singur de rând
Capacitatea Cuplului TLA912Z
Numărul De Model HK0912
Material Oțel Crom
Structura Trase Cupa Rulment Cu Role Ac
Tip Rulment Cu Role Ac
Rugozitatea Suprafeței Ra 0.05
Precizie Evaluare P0,P6,P5,P4
Nume De Brand As fi intrebat
Acoperiri Cutie
Diametru Exterior 13mm
Diametru interior 9mm
Pachet 10buc
Grosime 12mm

Scrie o recenzie

Produse similare