Oferta

38.12lei

45.36lei

Auto Combustibil Diesel PumpOil Lichid Extractor Pompa De Ulei Schimbător De Pompa De Vid Auto Extracție Lichid Masina Pompei De Combustibil A Rezervorului De Scule De Mână

Adaugă o recenzie

Auto Combustibil Diesel PumpOil Lichid Extractor Pompa De Ulei Schimbător De Pompa De Vid Auto Extracție Lichid Masina Pompei De Combustibil A Rezervorului De Scule De Mână

Descrieri: de înaltă calitate combustibil diesel pompa este ușor de utilizat în viața de zi cu zi, care este potrivit pentru masina ta, camion, RULOTA, barca și motociclete.

Lichid pompa de lichid este potrivit pentru standard litru de containere.

O recepție de 24 de inch lung tub flexibil este folosit pentru a pompa fluid în locuri înguste.Hard paie ajunge la partea de jos de sticlă standard.Două greu paie de diferite lungimi pot rezolva toate problemele.

Lichid pompa de lichid este potrivit pentru lichid de transmisie între recipiente sau containere pentru motoare, sisteme de răcire, etc.

Manualul lichid de transfer a zeci de utilizări, inclusiv schimbarea de ulei, apa, sifon benzina, lichid antigel, etc.

Pistonul pompei este înșurubat cu ușurință în și blocat pentru depozitare.

Lista De Ambalare:

1 Set de Combustibil Pompa de Extracție

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: doamna pompe 2018, extractor surub, Pompa de mana, set de mână instrument, 24 volt pompa, pompa de ulei de transfer, pompă manuală, pompa apa, aspirație a pompei de ulei, welch pompa de vid ulei
Țara/Regiunea de Fabricație CN
Articol Greutate Fuel Extraction Pump
Element De Lungime 0.0inch
Plasarea pe Vehicul Masina
Numarul Parte Combustibil Pompa De Extracție
Caracteristici Speciale Combustibil Pompa De Extracție
Schimb Numărul Parte Combustibil Pompa De Extracție
Înălțime Element 0.0inch
Altă Parte Numărul Combustibil Pompa De Extracție
Lățime Produs 0.0inch

Scrie o recenzie

Produse similare