Oferta

59.51lei

83.84lei

CNC Reglabil RBH Twin pic RBH 19-25mm Twin-cam Dur Plictisitor Cap CCMT060204 folosit pentru BT40 LBK găuri adânci plictisitor instrument Nou

Adaugă o recenzie

Diferite tipuri de înaltă precizie RBH Twin-cam Dur Capete de găurit utilizate pentru găuri adânci

Descrii:

Caietul de sarcini: RBH19-25

Suport instrument :LBK1

Plictisitor Gama:19-25mm

Lama:CCMT060204

Caracteristici:

1.Îngroșat cartuș cu rigiditate mai mare.(Plictisitor Gama feom 25-204mm)

2. Lichidului de răcire duza cu ușurință raceste introduce alungire ist de lucru de viață.

3.Completat cu chip de buzunar,îmbunătățirea chip fluxul De adânc plictisitor.

4.Clemă placă de solidifică cartușe și capul ,modernizarea tăiere rigiditate.

5.Patentat pas design plictisitor,potrivit pentru plictisitoare și pas plictisitor.

Cumpărătorii trebuie să-citit :1 Ca gama de produse de fluxul de volum, uneori de stoc , astfel încât înainte de a decide să cumpere acest copil , vă rugăm să luați legătura cu proprietarul pentru a vedea dacă există stoc.Situația generală nu este pe stoc, daca s-a stricat am va notifica prompt bunuri alegeți o restituire sau de alte bunuri , dar, de asemenea, cere în mod clar mai bine, a fost liber să-ți amâni de urgență.

Salută oferta premisa îndoială, să ne sunt de acord înțelegere a produs în sine sau alte aspecte .A cauzat probleme inutile -gratuit .

3 .Toate produsele noastre sunt acceptate TenPay , un sub - sub - unul de calitate, preț , un preț prețul final , cumpara articole individuale nu accepta afacere !

Cumpărătorii să acorde o atenție :Înainte de cumpărători de bunuri capturate , vă rugăm să ia în considerare cu atenție , respectând reciproc rezultatele muncii și pentru a evita fotografiat nu cumpara !

4 : toate de plată și de livrare, vom prompt trimis după primirea de bani !

5 : vă Rugăm să fotografiat după marfă , și să ia inițiativa să mă contactați cât mai curând bani !

Cererile cumpărătorul a primit bunurile, nu există nici o problemă de acceptare a mărfurilor în aceste condiții , cât mai curând posibil pentru a confirma primirea, în termen de 1-2 zile , dacă există probleme în timp pentru tine de a informa prompt Hao tratament, nu a primit bunuri 1-2 zile să confirm, nici să contactați proprietarul .Cumpărătorul a primit bunurile vor fi considerate ca calificată .A cerut apoi negustor spus ca piese de schimb sau mărfurile în cauză , magazinul nu este responsabil !Te rog cumpărătorii știu !

7 toate produsele Noastre înainte de a fi emise sunt testate riguros , absolut asigure integritatea mărfurilor.Cumpărătorii obține bunuri ar trebui să fie privite în fața cargo shipping company worker , dacă există daune , lasa personalul emis "bunuri deteriorate dovadă" , și apoi să se întoarcă mărfurilor de către compania de transport maritim , fac cumpărături pentru înlocuire.Dacă vă înscrieți pentru bunuri deteriorate după motive de înlocuire , schimb, restaurantul nu în returnabile.Vă mulțumesc ! ! !

8 recomandat "TenPay" de Plată , puteți juca direct banii în contul meu de mai sus , vă rugăm să contactați-mă înainte de efectuarea plății , nu va fi livrat în termen de 24 de ore .

După achiziționarea :

Dacă vă simțiți mulțumiți de serviciile noastre , vă rugăm să-mi dea o laudă ^ ^ , în cazul în care, dacă nu este mulțumit , vă rugăm să informați proprietarul, în scopul de a oferi un timp util , nu dau în comentarii sau săraci nu au nici un contact în caz de evaluare, în timp ce-ți faci probleme si nu a putut fi rezolvată, și eu vă voi da proprietarul negocieze un răspuns satisfăcător .

Etichete: nt40, sk 40, bt30, finisare ghid, mare plictisitor bar, mici plictisitor cutter, 100 chuck strung, alezaj cap, cap lung marker, ccmt
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand KAVTECNC INSTRUMENTE
Numărul De Model RBH 19-25

Scrie o recenzie

Produse similare