Oferta

717.58lei

854.26lei

Pro 2 buc Black&Red Original Colibri V2 Elvețian Motor Rotativ Mașină de Tatuaj kit de linie & shader Gratuit RCA Cablu

Adaugă o recenzie

începe

end

bine ati venit la magazinul meu!

Elementul Material Aluminiu de Aeronave Element Cantitate 2 buc, în Principal, Culoare Black & Red (Avem mai multe culori,daca vrei sa cumperi,poti sa te duci magazinul nostru. ), În principal Forma Ca imagine de Aprox Dimensiuni 100mm x 80mm x 23mm ( 3.93"x3.14"x0.90" ) Utilizare 1. Cel mai nou design cu stil de moda unic și de înaltă calitate.

2. Proiectat cu tatuaj artist în minte și fabricate cu cea mai înaltă calitate a materialelor și a componentelor disponibile.Colibri Solo este o stare de arta rotativ bazat mașină de tatuaj cu caracteristici care îi conferă mai multe avantaje în comparație cu alte mașini tatuaj.

3. Aparatul este fabricat din aliaj de aluminiu, disipare mai bună a căldurii, și mai scăzută creștere a temperaturii.

4. Este mult mai compact decât tradiționale electromagnetice tatuaj mașini și mai flexibil.Acesta poate fi configurat pentru a lovi pe termen scurt, mediu, sau lung accidente vasculare cerebrale prin simpla schimbare a interschimbabile excenters în partea din față a motorului.Este capabil de a lovi la orice lungime de accident vascular cerebral 2.6 mm până la 5,5 mm pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, pentru eficiență maximă și pentru cea mai scurtă ori de vindecare.

5. Top Elveția motor importate și importate rulmenti, înaltă de asigurare de viață, de până la 10.000 de ore, turle de control al vitezei cu funcție de mers înapoi (ia în considerare mai mulți tattooists adoptă tradiționale continuu de alimentare, usor de mizerie pozitive și negative), unități de până la 50 de ace sau mai mult, fără probleme.

6. Anodizat aspectul corpului, culoarea pare mai de lux.

7. Principalele componente în mașina cu precizie CNC centru de prelucrare de producție.Pentru a asigura buna funcționare a mașinii.

8. Amplitudinea vibrațiilor -3.2-4.4 este cel mai bun plutitoare proporție de mașină de tatuaj.

9. Viteza nominală de 2 0,000 , doar original Swiss motoare poate atinge această viteză putere.

10. Masina are acum un nou concept, o nouă rundă externe pistonului provoacă minim de frecare pe unitatea de sistem, cu motor, cu motorul pornit, mai liber și mai rece.Dublu fata de primăvară tija suport fix, asigurați-vă că acul retractabil simetrie și uniformă.

11. Tatuaj Mașină poate funcționa în mod normal, în termen de 4-7.5 volți.Este recomandat să folosiți mai mult de 1,5 O sursă de alimentare. ( Vă rugăm să acordați atenție: nu utilizați mai mult decât normal 4-7.5 v tensiune.În scopul de a evita deteriorarea, aparatul ar trebui să se odihnească timp de câteva minute după 1-2 ore de lucru .)

12. Vine cu un set de instrument de ajustare și de un RCA cabluri.

13. Noul cadru de design foarte ergonomic și bine echilibrat, cu vibrații reduse, zgomot redus, o manevrare ușoară și flexibilitate, nu tuning, nici o problema.

14. Tradiționale cârlig, linie și rack de contact sunt ușor de uzură și oxidare, oxidare părți va provoca contact săraci și să conducă mașină de tatuaj se închid brusc.Aceasta masina foloseste RCA-jack, nu va produce probleme suplimentare, rezolva în mod eficient problema îmbătrânirii, pentru a evita mașina dintr-o dată se încadrează în jos, și vă permit să se concentreze pe sarcina de la mână la început până la sfârșit, eliminarea distrageri care decurg din altă parte. 15. Negru buton de pe partea din spate a mașinii poate controla ace distanță, puterea de fine-tuning.Sensul acelor de ceasornic de ajustare a face ace de intensitate mai mare, potrivit pentru o zonă de mare cu o culoare greu; invers acelor de Ceasornic de ajustare a face acul puterea de slăbit, mai potrivit pentru umbra excesiv de portret efect.Vă rugăm să alegeți ajustările necesare în funcție de obiceiurile personale.

Etichete: colibri tatuaj, episcopul rotativ tatuaj, hornet tatuaj suplies, fone razer kraken pro v2, faulhaber motor tatuaj, tatuaj temporar, COLIBRI, antic arma tatuaj, mașini de tatuaj kit, tatuaj mare cupa
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Tip Pistol electric
Plug Type EU
Nume De Brand COLIBRI
Tip Pistol Tatuaj
Numărul De Model 49-Violet&Aur
Material ALIAJ

Scrie o recenzie

Produse similare