Oferta

23.02lei

49*49 cm Negru/Violet Tarot față de Masă de Înaltă Calitate Tesatura Flocking Frumoase Stele de Tarot

Adaugă o recenzie

Despre Produs

1)Dimensiune :49*49 cm

2)Greutate:300g

3)Material:De Înaltă Calitate Mediu Material

4)Opțiune:2 tipuri

5)Culoare:2Colors

6)Ambalaje:Pungi din PVC

Produs Arată

Despre Transport

1).Transport La Nivel Mondial .Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ expediere ad rochie.Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

2).Comenzile procesate în termen de 2-3 zile după verificarea plății.

3).Am expediat cele mai multe elemente prin China Post Registrul Poșta wordwide și Alții de Transport maritim .Vom alege cele mai sensibile la timp de transport maritim.Dacă doriți să specificați o compania Expres, vă rog să mă anunțați, vă Rugăm să ne lăsați un mesaj .

4).Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5).Brazilian cumpărătorii trebuie să ne ofere CNPJ Numărul și trebuie să plătească impozit și taxă pentru Brazilian Vamale.

6).Vă rugăm să deschideți pachetul in fata curierului,check vreme aspectul și funcția în stare bună,și să le semneze numele dvs.,dacă ați găsit bunul a fost deteriorat,vă rugăm să luați fotografii de probă pentru noi și respinge.Odată ce ați semnat,iar curierul a plecat,asta înseamnă că trebuie verificate,și asigurați-vă că nu există nici o problemă cu asta,nu vom mai accepta orice fel de schimb.

7).Dacă comandați mai multe articol,pls contract de mine și eu vă voi da cel mai bun de transport de marfă și de unele reduceri.

Pe Termen & Politica

Aveți dreptul de a returna produsele comandate in termen de 7 zile de la primire, dacă te răzgândești.Returnat trebuie să fie sigilat și neutilizate și în aceeași stare ca atunci când sunt expediate de către noi.Dacă doriți să returnați bunurile în aceste condiții, vă rugăm să urmați:

Contactați-ne pentru a spune ce elemente doriți să se întoarcă

Când returnării bunurilor, vă recomandăm să obțină dovada de expediere.

Vom rambursa costul mărfurilor, minus taxa poștale, în contul inițial încărcat.Odată ce mărfurile reintroduse au fost primite într-o stare satisfăcătoare vom restitui originalul cont încasat în termen de 14 zile.Clienții sunt responsabili pentru costurile legate de returnarea produselor nedorite pentru noi.

Dacă bunurile pe care le primiți sunt deteriorate, vă rugăm să ne contactați imediat.Puteți returna produsele deteriorate pentru înlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.Vă rugăm să nu utilizați serviciile express pentru a reveni elementele noi sau vom fi în imposibilitatea de a rambursa costul integral plătite.Poștale rambursare nu va depăși suma de plătit inițial.Dacă se întorc elementele noi și acestea sunt pierdute de către serviciul poștal ai folosi, nu ne asumăm nici o responsabilitate.Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că bunurile sunt returnate la noi în starea în care au fost primite.Comanda dvs. va fi dublu testat înainte de expediere.Să fie garantat în și de a lucra perfect

Feedback-ul

1).Satisfactia clientului este foarte important pentru mine.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați 5 începe feedback-ul pozitiv și criteriile detaliate Vânzător de Rating (DSR), vă Mulțumesc foarte mult.

2).Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.Negativ nu rezolva nimic.Vă rugăm să NU deschideți un caz de litigiu sau lăsați-ne un neutru / negativ feedback-ul.Credem că soluția noastră vă va satisface.Vă rugăm să ia-o ușor.Suntem mereu aici pentru tine.

3) în General, vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru cumpărător acquiescently excepția cazului în care cumpărătorul lasati-ne un neutru / negativ feedback-ul.

Etichete: dreptunghi de tarot pânză, 78 punte, pânză de tarot, tarot transparent, transparent universal tarot, fata de masa de tarot, tarot de punte, altar, minunate cărți de tarot, tarot tesatura de perete
Numărul De Model PJ016

Scrie o recenzie

Produse similare