Oferta

40.64lei

Peeping Cat Cuties Grădiniță și o Sală de Copil Animal Ceas de Perete Amuzant Crazy Cat Lady Ceas de Perete Obraznic Pisoi Decorative, ceasuri de Perete

Adaugă o recenzie

Catelul Pisica Ceas De Perete

Orbitor și elegant, acest Ceas de Perete Decorativ-ar prinde cu siguranta oaspete atenția în cel mai scurt timp.Făcute de calitate premium material acrilic, această piesă va oferi cu siguranță în camera ta o nouă definiție.

Puteți închide această piesă rafinat în camera de zi și un finisaj perfect de ar fi centrul de atracție.Robust fac din acest ceas de perete asigură o lungă durată de ședere.Această piesă uimitoare este, de asemenea, un mare cadou pentru cei dragi.

Fiecare ceas măsoară aproximativ 12" x 12" și dispune de un cuarț ceas mecanism de operare cu o mână minut.Include hardware-ul de montare, necesită 1 baterie de tip AA, nu sunt incluse.

Etichete: ceas rotund mecanism, câine animal ceas, copii creative ceas de perete, jucarie pisica, cat ceas de perete, perete ceas pisica, ceas de perete mare stație de, ceas de perete, ceasuri de perete, 3d wallclock
Forma Singură Față
Material Acril
Lățime 30cm
Corpul Material Plastic
Ceas De Perete Tip Alte
Tip Ceasuri De Perete
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Tip Display Ac
Nume De Brand Vinil Ceas
Numărul De Model GIT-01029
Stil Scurtă
model rezumat
Caracteristică Stil Antic
Diametru 30cm
Lungime 300mm
Aplicabile De Plasament Camera De Zi
Combinație Separă

Scrie o recenzie

Produse similare