Oferta

549.00lei

784.29lei

2000W Edecoa Converter Dc12v Să Ac220v Utilizarea Acasă de Pe Grila Modified Sine Wave Solar Invertor de Putere

Adaugă o recenzie

Caracteristici

SOFT START și de IEȘIRE STABILĂ

DC AC Invertor de Putere 12V 230V poate livra 2000W putere continuă /4000W max putere de vârf.Condus de bipolar SPWM, producția Este stabilă, THD

COMPATIBILITATE MARE

EDECOA Modificat wave Inverter 50Hz modele pentru inductiv, capacitiv și Rezistiv sarcina.Acest Invertor 12V-230V pentru RV, sistemul solar, alimentare de urgență, gradina de muncă, caravana, nave și mai mult.Dual UE Prize de 230V pentru masina de cafea, frigider, cuptor cu microunde, aspirator, biciclete electrice, laptop și mai mult.

CONTROLER DE LA DISTANȚĂ

86 x 86 cm fixable bord cu port RJ45 standard și 4 metri de cablu, puteți înlocui cablu mai lung pentru a crește de la distanță de control de la distanță.pentru on /off si monitorizarea tensiunii bateriei.

INTELLEGENCE DEȘTEPTĂTOR

Smart buzzer modele pentru a oferi 5 deșteptător modele pentru diferite situații.Mai ușor de a afla ce se întâmplă pentru sistemul dumneavoastră.

Zona de livrare (Polonia depozit):

Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia

Zona de livrare (China depozit):

Rusia, Japonia, Noua Zeelandă, Australia, Indonezia, Cambodgia, Statele Unite Ale Americii, Canada, Elveția, Marea Britanie, Malaezia, Filipine, Thailanda, Coreea De Sud, Singapore

Transport

Avem transport depozite în China și Polonia.Puteți alege cel mai apropiat depozit de expediere, astfel încât să puteți primi pachetul mai repede.Dacă nu putem oferi pentru țara dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați înainte de plasarea unei comenzi.Transporturile din China pentru țara dvs. poate avea taxe de import.Va rugam sa consultati local biroul vamal pentru cantitatea exactă.Taxele vamale sunt de obicei colectate de către exprima direct de la compania.

Garanție

Noi oferim o garanție de un an.Dacă găsiți că produsul este deteriorat atunci când ajunge sau orice problemă de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 15 zile de la primirea mărfurilor, și vom înlocui produsul pentru tine.Dacă aveți dubii în timpul utilizării, vă rugăm să ne contactați direct, vă vom trimite imagini sau clipuri video pentru a vă ghida pentru a regla invertor.

FAQ

Cum de a alege potrivit invertor ?

Dacă aparatele dumneavoastră este rezistiv sarcini, cum ar fi: becuri,fierbător de apă, acesta va fi bine pentru a alege o modificare invertor de unda.Dar dacă e sarcini inductive sau capacitive sarcini, pure sine wave inverter este singura opțiune.Aici este unele sarcini inductive pentru referință: instrumente de precizie, aer conditionat, frigider, mașină de cafea, calculator etc.

Cum de a alege capacitatea bateriei bazat pe timpul de utilizare al aparatului?

De ore de muncă = capacitatea bateriei * tensiunea bateriei *0.8/sarcină electrică (H= AH*V*0.8/W) Energie electrică pierdere și starea bateriei nu sunt luate în considerare, astfel încât valoarea este numai pentru referință.

Există vreo taxă la import de taxa sau impozit?

Prețul de vânzare nu include impozite și taxe de import taxa.Produsul care a fost expediat din China pentru țara dumneavoastră poate avea taxe de import taxa.Vă rugăm să contactați local personalizate de birou pentru mai multe informații.

Etichete: sr2ez, invertor de putere alternativă, celule solare invertor de 2000w, off grid sistem solar pentru acasă, foarfeca, 300w sinus pur, dc36v, invertoare de rețea cravată, japna invertor solar, grila lega invertit
Greutate 3.25 KG
Ventilator De Pornire Temperatură ≥ 45 ℃
cablu de rețea RJ45 Standard de 4 metri lungime
Putere De Ieșire 2000W
Forma de undă Modified Sine Wave
Dimensiune 28.5*15*12.5CM
Tip DC/AC Invertoare
Nici un curent de sarcină 0.2 a
Origine NC(de Origine)
Certificare ROHS
Închidere de înaltă tensiune Tensiune 15V±0,3 V
DC Gama de Tensiune de Intrare 10V~15V
Frecvența De Ieșire 50hz
Închidere de joasă tensiune Tensiune 9.5 V±0,3 V
Putere continuă 2000W
Numărul De Model 1932102000R-V1
Temperatura de protecție 75 ℃
Nume De Brand EDECOA
Intrare Alarma De Joasă Tensiune 10.5 V±0,3 V
Cablul De La Baterie 16mm2x750mm
Val de putere 4000W
Tip De Ieșire DUAL

Scrie o recenzie

Produse similare