Oferta

68.79lei

98.28lei

AVATTO Ultra Slim Wireless Bluetooth Tastatura Comprimat cu Stand Titular ,78 Chei pentru Tableta, ipad, iphone, Desktop, Laptop ,PC

Adaugă o recenzie

EVIDENȚIAȚI

[ Economie de spațiu Alunecare Sta ] - Design de alunecare sta ajută pentru a economisi spațiu de alunecare și în afară de partea de sus a tastaturii.Puteți pune telefonul sau tableta pe stand; potrivit pentru 4.0 - 10.5 inch dispozitive.

[ Compatibilitate universală ] - Compatibil cu iOS, Android și Windows, inclusiv iPad Air 3/2/1, iPad Pro, iPad Mini 4/3/2/1, iPad 4/3/ 2, iPhone X/8/8 Plus, tableta surface, telefoane inteligente și etc.

[ Confortabile chei ] - Tip în liniște și fără efort.KM13 full-size tastatură universală oferă o foarte confortabil și minunat experiență de tastare.

[ Wireless și prin Cablu Gratuit ] - KM13 tastatură bluetooth oferă un cablu - conexiune gratuită, cu o distanta de operare de pana la 10 metri.

[ Economisire energie ] - Automat se duce la culcare după 10 minute de inactivitate.Durează de peste 90 de zile (în funcție de două ore de utilizare pe zi) cu modul de economisire a energiei. (2 X Baterie AAA, Nu sunt Incluse)

Caietul de sarcini

- Operațiunea De Aplicare:

-- De Operare Curent:

-- Tensiune de lucru: 3.0 v

-- Tasta de Putere: 60±10g

-- Standby Curent:

-- Tasta de Viata: circa 3 milioane de accidente vasculare cerebrale

NOTĂ

- Atunci când tastatura a fost deconectați pentru 10 minute, acesta va intra automat în modul sleep.Atunci când doriți să utilizați tastatura, apăsați orice tastă și așteptați timp de 2-3 secunde.La KM13 tastatura bluetooth se va conecta automat la aparat.

Etichete: moale masă laptop, Tastatura, tastatura mecanismele, tastatura wireless, centrul de capace, cazul ipad keyboard, joc keybord, ipad pro, teclados mecanicos, suport tastatură
Nume De Brand AVATTO
Pachet Da
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Tip Fără Fir Bluetooth
Tip De Interfață Bluetooth
Tastatură Full Size No
Operațiunea Stil Membrana
Tastatură Standard 78 Chei
Limba engleză
Certificare CE
Numărul De Model T78
Telefon/Tabletă Titular
Stil pentru Tableta
Cheie De Viață
Putere
Cerere Tableta
Origine NC(de Origine)
Operațiunea de aplicare
Bluetooth

Scrie o recenzie