Oferta

839.90lei

1 499.79lei

FSC Militare AMP Tactice Cască de Preluare de Reducere a Zgomotului Aviației Militare Comunicare montat pe Cap si Casca montate pe Căști

Adaugă o recenzie

5837169793172463 Mai multe Opțiuni pentru Tactice Cască NE $ 67.98 / NE $ 66.59 / NE $ 152.19 / NE $ 99.19 / NE $ 34.43 / NE $ 21.48 / NE $ 66.58 / NE $ 111.43 / NE $ 21.38 / NE $ 39.58 / NE $ 70.61 / NE $ 20.87 /

FSC Militare AMP Tactice Cască de Preluare de Reducere a Zgomotului Aviației Militare Comunicare montat pe Cap si Casca montate pe Căști

Numele Elementului:

- Tactice Casti AMP Cască

Caietul de sarcini:

- AMPLIFICATOR de Căști este montat pe Cap si Casca-montat Scop Dublu dispozitiv de management de cab,design de comutare rapidă între ele

- AMP Cască Cască-montat acceptă în prezent REPEDE serie de Casca ARC Feroviar, cum ar fi Maritime, SF, Highcut, Santinela casca incompatibile cu AF, T-Wendy, MTEK și alte casca.

- Conexiune pentru căști port : NATO interfață standard U-174/u plug

- Baterie(Nu sunt incluse în pachet): Nr. 7 baterie (AAA) x2pcs, folosit doar pentru reducere zgomot alimentare electrică, radio comunicații, fără alimentare cu baterie, poate fi conectat direct

- Culoare: BK / DE /FG

Compatibil Radio & ASV:

- Compatibil cu diverse NATO standard, modele de comunicare, RPC-148 / 152, FCS-148,

- FCS - U94, FCS - V60 & Original EARMOR M51,M52 & TCA și alte regulamentelor militare ASV (NATO regulamentelor militare secvență)

Sfat Cald:

- Numai căști nu poate comunica direct (corespunzătoare ASV trebuie să fie conectat)

- Nu este potrivit pentru Peltor element ELEMENT Z-Tac și alte ASV.

- Evita curent murmur când conectarea walkie-talkie.Rândul său, a redus de energie

- (walkie-talkie recomandăm să utilizați TRI/TCA/FCS/Baofeng branduri, cum ar fi Hainengda sunt incompatibile)

Lista de pachete:

- 1 x 1buc AMP de casti ( Cap-montat)

- 1 x 1pair AMP Conectarea casca feroviar adaptor

- 1 x 1buc U-174/u de evacuare Inferioară a liniei de conectare

- 1 x 1set de bandă magic

- 1 x 1Product descriere

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Reveni

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 50 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vasluion.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Etichete: dispozitiv de management de cab amplifi, casca tactica, cp fma casca, amp, vizor operațiuni de bază, david clark pilot cască, amp de chitara tub, stele fsc, fma casca, fma
Metoda Poartă Cap-montat (Original)
Se potrivesc Airsoft De Vânătoare Tactice Căști Accesorii Upgrade
Tactic Căști Tactic AMP Cască
culoare BK / DE /FG
Nume De Brand fma
Material ABS
Numărul De Model AMP6966
Tip Tactic AMP Cască
Plug Diametru U174 / u
Articol AMP Cască
Casca-montat Ambalaj Original accesoriu are Casca feroviar adaptor,Poate fi instalat
Avans Vânzare AMP Tactice Cască

Scrie o recenzie