Oferta

67.36lei

93.56lei

Gear Ceas De Perete De Epocă Ceasuri Mecanism De Roți Dințate Roți Dințate Steampunk Vinil Ceas Home Decor Interior Loft Decor Decor

Adaugă o recenzie

Unelte De Vinil Ceas De Perete

Acest stil vintage ceas de perete este fabricat dintr-un vinil original muzica de înregistrare cu Led componentă.Aceasta creatie handmade, arta este un Crăciun perfect, Aniversare, zi de Naștere, ziua Îndrăgostiților sau un cadou de nunta.De asemenea, putem personaliza orice design personalizat pentru tine, dacă aveți nevoie de un personalizate de design sau pentru comenzi vrac întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Va fi dat un 16 Taste LED-uri Controler de la Distanță (a se vedea mai jos) pentru a personaliza culorile LED-uri de vinil lumina.Cu controler de la distanță, veți avea o varietate de setarea luminii, care participă la putere sau dezactiva lumini, pauză sau pentru a juca, dim sau schimba viteza de lumini și, de asemenea, de a crea curcubeu de culori.

Telecomanda necesita o baterie CR2025 pentru a funcționa. ( Vă rugăm să rețineți: Controler de la Distanță CR2025 Baterie NU este inclus, din cauza companiei aeriene de transport de constrângeri ! )

De asemenea, energia eficient lumini LED are o durată de viață de mai mult de 50.000 de ore.Este perfect pentru un decor de perete și, de asemenea, de mare ca un cadou.

Vă rugăm să rețineți: 5V DC Adaptor va fi trimis în funcție de adresa de livrare.

Etichete: ceas rotund mecanism, ceas steampunk, steampunk femeie, cat ceas de perete, ceas de perete mare stație de, decor loft, antic gear ceas, data uita-te la acasă, ceas mecanismele, ceas de perete
Material Disc De Vinil
Tip Ceasuri De Perete
Greutate 0.38g
Diametru 30cm
Corpul Material Disc De Vinil
Lungime 300mm
Combinație Separă
Caracteristică Stil Antic
Numărul De Model GIT-0937
Ceas De Perete Tip 2mm
Stil Creative
model rezumat
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Tip Display Ac
Forma GEOMETRICE
Nume De Brand Geeky Zile
Aplicabile De Plasament Camera De Zi

Scrie o recenzie

Produse similare