Oferta

47.23lei

54.92lei

25Pcs Mandala Pictura Dotting Tools cu Dotting Tije Mingea Stylus Pen Stencil Tava de Vopsea Perii pentru Unghii Rock Tesatura de Perete de Arta

Adaugă o recenzie

Descriere:

25pcs/Set Mandala Dotting Tools Rock Pictura Kituri de Artă Punct Stilou Vopsea Stencil

Consumabile includ instrumente, plus o tava de vopsea,un plastic flexibil stencil.

Acest dotting tools kit se potriveste pentru aproape toate mandala piatră sau piatră dotting pictura arta.

Utilizați-le pentru tablouri pentru a adăuga ultimele retușuri folosind diferite dimensiuni!

Caietul de sarcini:

Tip: Mandala Dotting Tools Rock Pictura Kituri

CANTITATE: 25Pcs/Set

Caracteristici:

* Face Perfect Puncte

Fiecare cap plat acrilice pen este tăiat cu precizie și perfect pentru pictura punct sau crearea de mandala arta pe pietre, hârtie, pânză întinsă sau multe alte suprafețe pentru a crea arta frumoasa.Ideal pentru a face puncte, amestecare cusături în lut, pictură pe pietre.

* Ușor de Curățat și Reutilizarea

Acrilic din plastic mandala dotting tools și bile din oțel inoxidabil stylus sunt ușor de curățat cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie.

Foarte convenabil pentru utilizare diferite.

* Ușor și Durabil

Aceste și instrument de mare pentru mandala punct de artă instrumente sunt super usoare din plastic, care vă permite să picteze puncte pentru ore fără oboseală de unelte grele.Fără margini să te taie.Robust acrilice și instrumente de oțel inoxidabil sunt anti-pete, rugina-free, și nu va umfla.

* Noua Moda Mandala Art Rock Instrument

Cât de diferit e de la utilizarea sfârșitul unei aplatizate pensula!Dacă ai fi cunoscut despre aceste dotting tools mai devreme.Foarte recomandat pentru cei care iubesc să facă dot art.

Pachetul Include:

25 x Buc Mandala Dotting Tools

Notificare:

Despre culoare,din cauza diferite de lumina,ecranul computerului și lot,pot exista unele diferențe între imagine și efectiv produs.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: mandala vopsea, dot mandala stencil, perete bile lipicioase, ușa mandala, mandala pen, decoratiuni de arta unghiilor zand, moare mandala, stencil pe perete, punct de artă mandala, decoratiuni de arta unghiilor mecanisme
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 1
Dimensiune 25pcs

Scrie o recenzie