Oferta

21.93lei

23.07lei

Transport gratuit 2020 mai BUNE de PROMOVARE Roller Ball Pen Afaceri Pixuri de Calitate de Top de Papetărie Pix cu Gel Școală

Adaugă o recenzie

Atenție 1.Acest produs este trimis cu o specială de China post.Veți primi un număr de urmărire,dar numai pot fi urmărite în China,nu pot fi urmărite în țara dumneavoastră 2.De obicei, coletul va dura o lună până la două luni pentru a ajunge la mâna ta.Dacă nu primiți coletul in 2 luni,vă rugăm să ne spuneți.Ne va face pentru tine.Multumesc pentru tot

=

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Ne va livra articolele în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rog să observați că clienții sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și clienții sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

_____________________________________________________________________________

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți cu elemente în 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, clienții ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, clientul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi o rambursare completă.Clientul ar trebui să încerce să depună o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Clientul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

_____________________________________________________________________________

Garanție Și Întreținere:

Clienții pot solicita pentru un înlocuitor în termen de 7 zile de la primirea produsului.Clienții ar trebui să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, clientul ar trebui să acorde, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

_____________________________________________________________________________

Culoare Nepotrivire:

Diferențe de culoare poate fi cauza de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

_____________________________________________________________________________

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Te rog dă-mi o șansă să te tai!

Așteptăm cu nerăbdare să coopereze cu tine pe termen lung aici!

Etichete: pix, stilou refil, ciocan pen, cristal set pix, pen, stilou, frixon, pelican pen, pix cu gel de culoare, acme pen, pix cu gel
Noutate No
Scris Punctul 0,5 mm
Tip pix
Nume De Brand STOHOLEE
Utilizarea Birou & Scoala Pen
Poate Fi Ștearsă Sau Nu No

Scrie o recenzie

Produse similare