Oferta

52.07lei

65.09lei

4pin-3.5 mm Audio plug ROȘU Eipc Timecode Cablu pentru TENTACUL de SINCRONIZARE

Adaugă o recenzie

Ne-am angajat pentru toate produsele pe care le operează sunt calificate, de înaltă calitate.Va garantam ca fiecare comanda poate fi livrat cu succes la mâinile tale.Vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru,vă rugăm să ia câteva minute să se uite la acest instrucțiuni?multumesc. 1. În scopul de a alege dreptul de produse,ne-am făcut atent categorii pentru tine,dacă aveți mai multe cereri, cum ar fi: nevoie de bara de protecție,sau fără bara de protecție, puteți lăsa un mesaj atunci când comanda, desigur, puteți contacta direct cu noi. 2. Dacă ai nevoie de cablu de sudare pentru conector, mai bine ai oferi paramper de cablu și caietul de sarcini al conectorului.Dacă e pentru echipamente profesionale prin cablu, vă rugăm să furnizați sudură definiție. 3.Avem pret bun pentru o cantitate mare, și putem personaliza cu cablu în funcție de cerințele clientului 4.vă rugăm să trimis mesaj pentru a ne spune ce tip vrei atunci când faceți comanda!Dacă aveți interesat,pls nu ezitați să contactați-ne pentru a vedea mai multe produse,306088673 (la) qq (dot) com multumesc 5. toate noastră de preț este prețul de vânzare cu amănuntul, dacă plasați comanda de peste 10 buc, am dori să vă oferim 10% reducere, la orice comanda de peste 20 de piese, am dori să vă oferim o reducere de 20%.Dacă aveți orice ordine în vrac, vă rugăm să nu ezitați a contacta pentru mai multe discount 6.Indiferent care este cantitatea, ne-ar fi bucuroși să vă trimită produsele în timp util, și vă va oferi numărul de urmărire pentru tine de a urmări bunurile sus. 7.Conectorul am vândut este brand Internațional de compatibilitate conector, vă rugăm să alegeți dreptul de număr parte în funcție de ceea ce aveți nevoie.Orice parte numărul de care ai nevoie pentru a confirma, vă rugăm să contactați saler pentru caietul de sarcini.Vă mulțumesc foarte mult pentru încredere informații privind Transportul: O:Toate comenzile au număr de urmărire pentru tine de a urmări bunurile în orice moment.Nu contează cât de multe ați cumpărat.B:Orice comandă de peste USD 200 de dolari, va vom trimite produsele prin intermediul DHL, cît mai repede se poate ajunge în 5 zile.Comenzile sub USD 200 de dolari,va vom trimite produsele prin intermediul parcelă, este nevoie de aproximativ 18days.Dacă valoarea comenzii sub USD 200 de dolari, și doriți livrare prin DHL, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti USD 15$pentru livrare.

Etichete: tentacul sincronizare roșu, sony timecode, degetul tentacul, arri, femboy figura, arri cablu, 4pin plug, free run timecode, negru tentaculele, fusta tentaculele
Numărul De Model RED camera eipc codul de timp de intrare cablu adaptor
Nume De Brand SZJELEN

Scrie o recenzie

Produse similare