Oferta

40.64lei

LC-2000PA-P2P 2.4 G RF Modulul UART 115Kbps la Distanță Incarca Sketch RF UART TTM RS-232 pentru Arduino UNO Mega2560 STM32 MCU ARM

Adaugă o recenzie

Caracteristici

1, Low-Cost , ușor de utilizat , zero RF cunoștințe cerere pentru comunicații fără fir design.

2, Transparent Modul de Transmisie (TTM), salva MCU de resurse, implementarea de comunicare fără fir peste fir UART de programare.

3, Pe Per comunicare (P2P)

4, Full duplex lucru , max suport rata baud 512Kpbs.

5, Max continuă bi-direct rata de transfer de până la 115Kbps.

6, DTR semnal de sprijin utilizate pentru Arduino de la distanță incarca sketch.

7, Power Save Mode (PSM) consum de curent până la.

8, modul de repaus consumul de curent în jos pentru a 150uA.

9, LC-2000-P2P: 0dBm, de putere mică , de 20 la 30m distanta

LC-2000PA-P2P: 20dBm , de la 200 la 300 m distanta

RF comunicarea este foarte depindea de asta e mediul de lucru, distanța este în afara ușa clar mediu și numai pentru referință.

Pin Descriere

Pin NR.Nume Pin I/O Funcția de Observație 1 VCC P alimentare, DC 3.3 V 2 TXD O UART TXD 3 RXD am UART RXD 4 GND P Putere Sol 5 DISTRACTIV am PERECHE/CONFIG Activ LOW, mic Trage și dețin peste 3 sec pentru a intra în MODUL de ÎMPERECHERE 6 OCUPAT Ocupat O Indicație de Stare Activă mici, Înainte de transmis date TX pin , asigura OCUPAT pin este Mare 7 DTR * semnal DTR, Folosit pentru Arduino Incarca sketch direcția este :MASTER->Sclav

Maestrul: de INTRARE

Sclavul: de IEȘIRE

Note Importante:

LC-2000(PA)-P2P serie module de lucru, sub per per modul , o Perechi de LC-2000(PA)-P2P a conținut două echipaje , unul este MASTER iar celălalt este SCLAV, modulul va marca pe etichetă.

LC-2000(PA)-P2P Modul de Lucru

LC-2000(PA)-P2P de mai jos au moduri de lucru:

1, modul Normal:

În acest modul, modulul va fi de așteptare după puterea pe utilizator , pot fi trimise sau primi date în orice moment, acest mod au cel puțin o întârziere și mai mare consum de energie, acest mod poate fi folosit pe minim de date întârziere, să solicite aplicații.

2, Power Save Mode (PSM):

În acest modul , modulul va fi de lucru la 10% proporția de modul intermitent utilizator, pot fi trimise date de la orice moment, dar cealaltă parte poate primi date de un pic de întârziere , timpul de întârziere este depinde de modul de lucru a primi parte, max timp de întârziere este 2sec.

Acest mod numai consum de 10% din putere și, de asemenea, asigura transmisia de date cu un pic de întârziere.

3, Modul De Repaus:

În acest modul , modulul va rămâne în modul sleep , acesta nu va trimite sau primi orice fel de date , utilizatorul trebuie să apese "DISTRACȚIE" pin scăzut pentru a trezi module , și apoi trimite datele , după ce datele transmise de modulul va fi de a merge la culcare din nou modul, acest mod au consum minim de energie, dar utilizatorul trebuie să facă cerere de protocol pentru a asigura o comunicare ok.

Modulul va fi livrat cu modul Normal , utilizatorul poate comuta în modul de configurare comandă.

Asocierea

Înainte de a utiliza modul , utilizatorul trebuie să împerechere , atunci modulul poate fi comunicarea cu fiecare parte , pentru asocierea modul , utilizatorul trebuie să observe beow:

1, Numai unul MASTER si unul SLAVE pot fi asocierea.

2, La Asocierea modul , apăsați și țineți apăsat "PAIRING" butonul o moude , sau trageți de "DISTRACȚIE" pin scăzut și țineți-l peste 3 secunde , modulul va fi intrarea în modul de ÎMPERECHERE , LED-ul va clipi pentru indicarea stării.

3, Face același lucru pe de altă parte, odată ce ambele module de intrare în modul de ÎMPERECHERE , ele vor fi o pereche foarte repede, iar LED-ul va fi OPRIT , înseamnă că modulul este asociat și gata pentru comunicare cu fiecare alte.

4, Un MAESTRU poate doar asociat cu un SCLAV și smae pentru SCLAV , asta înseamnă că dacă un modul asociat cu un modul nou , vechi asociat modulului va fi pierdut asociat și nu vor comunicare.

5, Pentru a se asigura modulul a fost asociat , mic trage DTR pin de MASTER parte , SCLAVUL va fi urmați de stare, vă rugăm să rețineți că DTR este unidirecțional de lucru , asta înseamnă că doar SCLAVUL lui DTR pin urmeze MASTER 's DTR statut.

Daca ai trimis comanda de configurare după mic trage DISTRACȚIE pin , modulul de intrare modul CONFIG , nu în modul de ÎMPERECHERE .

Comandă De Configurare

Dacă utilizatorul de configurare a modulului , utilizatorul trebuie să apese "PERECHE/CFG" pin scăzut , modulul va fi intrarea modul CONFIG , apoi trimis comandă de configurare prin intermediul TXD , după configurare , trage "PERECHE/CFG" pin înalt.Calendarul de mai jos:

În modul CONFIG , utilizatorul poate fi trimis comanda cu orice rata baud , modulul va aplica automat rata de transfer , după exit CONFIG modul , modulul se va aplica rata baud ca datele de configurare (poate fi diferenta ca modul CONFIG).

Comanda de configurare este completă mod text, formatul de mai jos:

Fix semn: "="

Comanda Valoare: 3 tentacule cu caracter ASCII (Interval de la 000 la 999)

Fix separatoare : ":"

Parametru: max 240 de caractere ASCII

Fix end simbol: "\r\n"

De exemplu:

MCU trimite comanda la LC-2000-P2P: =" 800:\r\n " // Citit locale UID

LC-2000-P2P reponce: =" =800:100.000.000.001\r\n " // Acest modul este UID este : 100.000.000.001

Detaliate de comandă lista de mai jos:

Nr.Funcția Direcțională Fix token Comanda cu Valoare Fixă separatoare Parametrii de capăt Fixă simbol 1 Setați modul de lucru MCU pentru Module = 902 : Modul de Lucru:

"0" : Modul Normal

"1" : PSM Modul

"2": Modul Adormire \r\n Modul de a MCU = 902 : \r\n 2 Setați Modul de ASOCIERE MCU pentru Module = 902 : Modul de ASOCIERE:

"0" : a Ieși în Modul de împerechere

"1" : Intrarea în Modul de împerechere \r\n Modul de a MCU = 902 : \r\n 3 Setați Rata de Transfer

Rata de Transfer config folosit doar pentru Master parte , sclavul va fi urmat partea de Master automată MCU pentru Module = 911 :

Etichete: programul arduino, STM32, masina arduino uno, pro arduino, bd556, atmega16u2 usb, rs 485 la usb, ad convertor usb, casă arduino uno, consiliul dezvolta stm32
Camera Echipat No
Nume De Brand INHAOS
Starea de Asamblare Aproape Gata

Scrie o recenzie

Produse similare