Oferta

86.61lei

2020 Broadlink RM4 pro/ RM4C Mini Smart WiFi de Acasă IR/RF de la Distanță Controler de Automatizare Module de lucru cu Alexa amazon, Google Acasa

Adaugă o recenzie

2020 Broadlink RM4 Pro/RM4C Mini WiFi+IR+RF Universal Inteligent de la Distanță Controler de comandă vocală funcționează cu Alexa de Start Google

Despre pachetul de conținut:

Pachet Rm4c mini: RM 4C mini-1buc ( fără adaptor de priză)

Pachet RM4 pro UE adaptor : UE rm4 pro 1buc

Pachet RM4 pro NE adaptor : NE-rm4 pro 1buc

Pachet RM4 pro UK adaptor : marea Britanie rm4 pro 1buc

Pachet UE rm4 pro și rm4c mini : UE adaptor rm4 pro 1buc+RM 4Cmini 1buc( fără adaptor de priză)

Pachet NE rm4 pro și rm4c mini : NE adaptor rm4 pro 1buc+RM4C mini-1buc( fără adaptor de priză)

Pachet marea BRITANIE rm4 pro și rm4c mini : UK adaptor rm4 pro 1buc+RM 4C mini-1buc( fără adaptor de priză)

Broadlink RM4 Pro Inteligent WiFi+RF+IR de la Distanță, Funcționează cu Alexa de start Google

RM4 Pro este cel mai nou sosire la Broadlink în 2020. Comparativ cu RM PRO+ , acesta are mult mai puternic cod IR ( Broadlink încercați cele mai bune din cumpararea puternic coduri date în ultimii 2 ani) , și Puternic serviciu de cloud( sunt mult mai multe servicii în Europea de țări și piețele Americane ) și de sprijin app ( totul va fi integrat în aplicația de "Broadlink" ) .Care este una dintre alegeri perfecte de smart hub la distanță .Universal IR de control TV, STB, AC, DVD plater, AMP...Suport Wi-Fi gratuit \ 3G \ 4G de control Controlul 433MHz RF dispozitive vreti cortina\nuante motor,comutator de lumină...Locale cod IR pentru răspuns mai rapid Suport senzor extern accesoriu(HTS2)

BESTCON RM4C mini Smart IR Telecomandă Universală

RM4C mini brand este bestcon, este broadlink copiilor de brand.pleaes remarcat, tks

* Suportă 50.000 de+ IR electrocasnice, inclusiv TV, STB, DVD, Aer Conditionat, Audio, PVR, etc. (IR numai, nu RF, comparativ cu RM pro)

* Mare bază de date IR: acoperă 98% IR de la distanță funcția, actualizarea în mod automat în cloud.

* Funcția de învățare: învață-ți controler de la distanță în cazul în care aparatul de model nu este disponibil.

*Nu Suport conecta cu Temp&Senzor de Umiditate prin cablu HTS2

Despre Shippment

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Vom face shippment termen de 2-15 zile după verificarea plății.

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7 nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau impot fiscale.

Returnare și Rambursare

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motive specifice pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vasluion.ro.SUMA ADJUDECATĂ.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Garanție

1.1 An Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Vă RUGĂM să NU DESCHIDEȚI LITIGIU SAU de a PĂRĂSI FEEDBACK-ul NEGATIV cu vorbesc cu noi,Ne va răspunde pentru toți clienții noștri și de a rezolva problema pe care o ai.Litigiu sau de restituire, fără a vorbi nu va ajuta pentru a rezolva orice problemă, vă mulțumesc.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Dacă există ceva ce ne poate ajuta sau oferi,pls căzut liber să ne contactați!

Etichete: broadlink rm 4 pro, ios acasă de automatizare, smart home automation, broadlink mini rm4, rf machin, camera broadlink, broadlink rm4, rm3, swing motor, broadlink
Funtion Smart Home Wifi Controler De La Distanță
Tip Universal Inteligent Controler De La Distanță
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Radiații infraroșii fro rm4c mini 38k
Camera Echipat No
Sistem De Sprijin IOS 7.0/ 4.0+Android
Frecvența Suport pentru rm4 pro Semnal IR+Semnal RF +2.4 G wifi
Numele APP Noua APLICAȚIE"Broadlink"
Suport Wifi 2.4 GHz b/g/n Da
Numărul De Model Rm4 Pro /RM4c mini
Funcția pentru RM4C mini Control de la distanță IR Aparate
Compatibilitate Toate Compatibile
Modele compatibile IPHONE 6, IPHONE 5S , IPHONE 5C , IPHONE 5
Nume De Brand broadlink

Scrie o recenzie

Produse similare