Oferta

72.41lei

89.41lei

A5 Planificator de Înaltă calitate din Piele Acoperi A5 Notebook volante Zăbrele Notebook si Revista agenda Notebook din Piele de Caz Liant

Adaugă o recenzie

Nume: volante jurnal

Material: de înaltă calitate PU

Dimensiune: A5

Pagina interioara: 80 foi

Pachet:Protejat bine de Cutie

NOTIFICARE:

Produsele Noastre:

Noi folosim adevărat fotografii pentru a arăta produsele noastre, ceea ce vezi, ceea ce veți obține.Dimensiunea de eroare de +-3 cm este normal.Efectele de iluminare diferența de culoare este normal.

Serviciul Nostru:

Puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin TradeManager, vom răspunde în mod corect, Dacă nu suntem on-line, vă rugăm să e-mail-ne, vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore .

Plata:

Vom accepta Escrow, card de Credit, Visa, Master, TT și Money bookers .Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line TradeManager.Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc.

Se Întoarce Termen :

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Etichete: cazul notebook semn, jurnalul intim personalizabile, jurnal din piele, notebook acoperire camera, a5 notebook, piele cartea jurnalul, rezervați a5 notebook, oamenii jurnalul notebook, capacul notebook, agenda
Textul Greutate Hârtie 100
Material Text Lemn-Free Hârtie
Nume De Brand LZN
Text Dimensiune Hârtie 14.2*21CM
Text Pagini De Hârtie 180
Obligatoriu Loose-Leaf
Origine NC(de Origine)
Material de Acoperire faux din piele
Caietul de sarcini A5
Culoarea de Coperți de Carte hei bai ge, Negru si Maro Zăbrele

Scrie o recenzie

Produse similare