Oferta

49.10lei

65.45lei

BIGMUM Minimalist Brodate Copac de nucă de Cocos Perdele Draperii Panou Tul Pur Pentru Camera de zi Dormitor Bucatarie Cortinas Fereastra

Adaugă o recenzie

Cortina Ghid De Cumparare:

1. Pretul include 1 bucata ( 1 panou ) . 2. În cazul în care dimensiunea nu este potrivit pentru tine, vă rugăm să ne contactați.Vom accepta Personalizat-a făcut ordine .Atelierul nostru va face perdele exact așa cum v-măsurare. 3. Top stil ar putea fi personalizate ,de asemenea. 4. Dacă ai nevoie de potrivite perna sau de masă , vă rugăm să contactați-ne liber. 5. Accepta Personalizat-a făcut ordine .Prețul de personalizare variază în funcție de cortina de mărimea lui .

SHOW

Dacă nu vă place acest itme , vă rugăm să vizitați aici pentru a găsi mai multe articole frumoase

De ce avem nevoie de perdele?

Diferite perdele, în general, au efecte diferite

1. Proteja intimitatea

Pentru o familie, nimeni nu îi place propriile acțiuni în ochii altora.Din acest punct de vedere, diferite zone interioare au standarde diferite pentru probleme de confidențialitate.Activitatea publică zona de membri ai familiei, cum ar fi camera de zi are cerințe mai puțin stricte de confidențialitate.Cele mai multe dintre viață de familie camerele deschide perdelele, și în cele mai multe cazuri sunt decorate.Pentru dormitor, toaleta, etc., oamenii nu numai că nu-l pot vedea, dar nu pot vedea nici umbra.Acest lucru a provocat diferite probleme în alegerea de perdele în diferite domenii.În camera de zi, putem alege un material care este translucid, în timp ce dormitorul foloseste un material mai gros.

2, efect decorativ

Dacă peisajul din afara ferestrei este inestetice, puteți folosi perdele pentru a acoperi peisajul din afara ferestrei, astfel încât oamenii nu vor să acorde o atenție la ea.În schimb, ei pot atrage atenția prin frumos decorate cu perdele și bucurați-vă de frumosul peisaj în afara ferestrei.Dreptul de perdele va face casa mai frumoasa si mai personalizate.

3. Reglați lumina

Utilizați perdele pentru a regla lumina de interior, iluminat sau de umbrire după cum este necesar.De exemplu, atunci când odihnindu-se, este necesar pentru a lucra în mai inchisa lumină, și atunci când de învățare, este nevoie de lumină pentru a fi luminos.În acest moment, perdele pot fi folosite pentru a regla intensitatea de lumină interioară.

4, de absorbție a sunetului și de reducere a zgomotului

Știm că o parte din sunetul este transmis, înalte este transmis într-o linie dreaptă, iar reflexia de la geam la înalte este, de asemenea, foarte mare.Prin urmare, având o perdea de grosime corespunzătoare va îmbunătăți efect de reverberație de interior de sunet.În mod similar, perdele groase sunt, de asemenea, bun la a absorbi o parte din zgomotul din exterior și îmbunătățirea mediului de sunet în cameră.

Nu contează ce fel de perdele de care aveți nevoie, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem bucuroși să vă ajute.

Etichete: o perdea de bucatarie, blackout cortina, șirag de mărgele de usa, brodate copac cortina, casa model perdele, cameră fierbinte, persiana, litoral pur perdele, margele din lemn, perdele, perdele perdele lucioase
Aplicabile Tip Fereastră Plat Fereastra
Tip De Instalare Partea De Instalare
Tip Cortina
model Brodate
Locație Fereastra
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
Technics Țesute
Format Coarda
Prelucrarea Accesorii Cost Inclus
Stil Modern
Material 100% Poliester
Funcția Translucidus (Umbrire Rata De 1%-40%)
Nume De Brand bIgmUm
Model Tip Frunze
Utilizarea Birou
Numărul De Model S2019010011

Scrie o recenzie

Produse similare