Oferta

73.22lei

101.70lei

Salon de frumusete Acrilic Imprimate Agățat de Perete Ceas Cu Nume Personalizat Logo-ul Salon de coafură Frizerie Non Perete ticăie Ceasul de Coafură

Adaugă o recenzie

Personalizat Salon De Frumusețe Numele Ceas De Perete

Sunteți în căutarea pentru un frumos proiectat ceas de perete?Acest lucru ar putea fi sansa ta de a obține unul.Acest Ceas de Perete este folosit de calitate giclee print care are culori vii, care se va menține culoarea lor pentru anii care vor veni.Fata este imprimat pe o placă acrilică.Marginile sunt frumos finisate.Veți aprecia solid de calitate și simt de acest ceas frumos.Acesta poate fi chiar un decor perfect pentru camera ta sau rafturi, dacă vrei.Puteți să-l utilizați la domiciliu sau la birou, sau oriunde doriți să-l puneți.Această piesă face un accent unic ca un instrument util, decorative ceas.

NOTIFICARE

Vă rugăm să rețineți că, dacă alegeți acest nume personalizat de design ceas.Vă rugăm să ne lăsați numele pe care doriți ca noi să ne punem ceasul când creați comanda,multumesc!Notă: Dacă plasați comanda și de a nu ne lăsa orice text personalizat, vom trimite fără nici un text personalizat de produse pentru tine.Multumesc!!!

Caracteristici:

Doua Dimensiuni Disponibile 12 țoli: 30cm x 30 cm 15inch: 38 cm x 38 cm Fabricat din Plastic Acrilic cu Tipărit Colorat Necesita o baterie AA (nu sunt incluse) Baterie cutie nu este acoperit.

Mișcarea Tăcut Mecanism De Ceas

De înaltă calitate cuarț circulație mecanism de garanții precise de timp, de liniște matura mâna a doua oferi un somn bun și mediul de muncă.

Personalizate Pentru A Accepta

Puteți cere, de asemenea, personalizate, ceasuri de perete prin adăugarea oricăror formulare, simboluri sau orice alte elemente pe fața ceasului.

De Asigurare A Calității

Dacă nimic nu merge bine cu ceasul atunci când îl primiți, vă rugăm să ne contactați, am promisiunea de a înlocui produsul defect pentru tine în termen de 60 de zile.

Afișare Produs

Acest decor acasă accesoriu servește scopul de a decora peretele de acasa sau de la birou; se Potrivește bine în toate tipurile de camere, de la holuri de hotel tipic camere de locuit.

Etichete: moda ceas de perete, canva personalizate, camera de zi frumoasă, ceas, pentru saloane, ceas de perete decor, feragamo logo-ul de frumusete, ceas personalizat, bland parul de închidere, buza ceas de perete, black beauty ceas
Ceas De Perete Tip Ceas De Perete
Nume De Brand Geek Alerte
Aplicabile De Plasament Camera De Zi
Tip Ceasuri De Perete
Stil Creative
Diametru 30cm
Numărul De Model CZ-0432
Combinație Separă
Forma Singură Față
model rezumat
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Tip Display Ac
Caracteristică Stil Antic
Corpul Material Acril
Material Acril

Scrie o recenzie

Produse similare